Skocz do zawartości

pierwsze wyniki na niektórych datacenter

lordbart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
LINKA WIDOCZNEGO NIE ROTOWANEGO sobie do strony było spamem ;-)

Nie bierz wszystkiego do siebie, mowiłem ogólnie, że jesli każdą metodę mozna zastosować to troche bez sensu. Będziemy sie prześcigać w generowaniu ukrytej treści? Nie ma to niz wspólnego z pozycjonowaniem i co więcej utrwala negatywne stereotypy. Wracamy do problemu superspamera i nie mowie tutaj o tobie Szook, obejrzałem stronkę, kod jest czysty. A propos brania wszystkiego do siebie. Szook, poco ci te (puste wprawdzie) ale ukryte divy?

pozdrawiam

Piotr

Mali inwestorzy również zarabiają na giełdzie? Możesz sam się tego nauczyć

Dreamsphere Live Trading Room

acorus ta strona ma z rok, i nie robilem jej pod konkurs.

DIVY nie byly ukrywane celowo a jedynie program ktory tworzyl tą strone tak ten kod robil.

na zasadzie.

DIV jako warstwa na samum dole - prosokąt, DIV 2 jako 2 warstwa tresc. Więc jeżeli DIV jako kod wskazuje jako UKRYTY to zwróc uwagę że faktycznie ten DIV nie jest ukryty a jedynie jest warstwą niżej.

odnośnie o..t.pl to nie wiem czy jest bezposredni związek z konkursem, ale wogóle są ostre przetasowania w wynikach, zarówno między stronami, które mają coś wspólnego z konkursem, jak i z zupełniem niezwiązanymi.

I ogólnie wygląd wyników jakiś inny

może zmieniają wyszukiwarkę ??

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

domains ja bronię KONKURSU i tega że pomysł jest dobry i trafiony.

OK, tylko konkurs trwa dopiero dwa dni a ja juz czytam o aferze za aferą. Moze to jakieśtam przetasowania algorytmów, może strach ich opadł blady, może... Jak Google coś kombinuje to nie wieszacie na nim psów;)

A pozatym czy przez zainnicjowanie KŁOPOTÓW ;-) uważasz fakt iż z rana znalazły się tam moje 2 domeny na pierwszych miejsach.

Raz są, raz nie ma - ważne aby były na czas. I nie tam a gdzie indziej.

Uważam te działania nawet za celowo albo działania konkurencji która niema ochoty pobawić się w konkursie a jedynie poszkodzić bo obawa wystapienia publicznie i pokazania swoich mozliwości jest zbyt wielka.

Bo też i oni i konkurencja nie mają powodów Was kochać, prawda?

DOMAINS zwróc uwagę że narazie to tylko ja i LORD jasno mówimy że w tym konkursie będziemy lecz termin zgłoszenia ostatecznych stron będzie maksymalnie jak najdłuższy.

A miałem wrażenie, ze na stronie konkursowej jest wiecej partnerów;) Ale skoro to takie ważne to ja też sprobuję (choć ze mnie taki pozycjoner jak z Miriam kobieta).

Więc domains to nie jest kreowanie afer a jedynie przekazanie użytkowniką konkursu SYGNAŁU - uważajcie z czego linkujecie bo jedna z wyszukiwarek czycha na wasze strony.

Tu może i masz racje, choć ja poczekałbym troche na potwierdzenie teorii. Bo to na razie teoria, prawda?

Gdzie tutaj widzisz AFERE ? ja jedynie widze amatorstwo.

Twoj list do nich szooku to AFERA. Nie sądzę, żeby po tonie tego maila zapałali do branży SEO gorącym uczuciem. I o dialogu w temacie raczej mowy nie ma.

pozdrawiam;)

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

jesli każdą metodę mozna zastosować to troche bez sensu

Proponuję taką interpretację tego zapisu: uczestniku, o metodach, którymi posłużysz się w toku rywalizacji decydujesz sam. Na własne ryzyko i na własny rachunek.

Forum zawiera sporą dawkę wiedzy na temat technik ryzykownych i bezpiecznych. Jest też niemało informacji/opinii na temat netetykiety i etyki/braku etyki w działaniach pozycjonerskich.

W zadnym wypadku nie należy interpretować tego zapisu jako zachęty do sięgania po środki oceniane jako np. spam. Nie mniej, wybór należy do uczestnika.

tak czy inaczej u mnie też wspomniana śmieciarka wyindeksowała wszystkie storny które miały link do MSN BETTER .... Pozostałe strony w obrebie serwisu, te które nie miały wspomnianego linku, pozostały bez zmian. Śmieszne to i zarazem żałosne. Dobrze że udział tej "pseudo wyszukiwarki" w Polsce spada i spada ... i w ciągu roku, dwóch osiągnie pewnie kilka procent.

aha. dodam jeszcze że w obecnej sytuacji poważnie zastanawiam się nad wycofaniem z konkursu ... bilans zysków i strat niebezpiecznie przechylił się w stronę strat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności