Skocz do zawartości

Prawdy pozycjonowania

MMP

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli pozycjonujesz to rób to tak jak ktoś w ogóle nie znający się na rzeczy.

Tego nie znałem. Ale coś w tym jest.

• 3 tygodnie później...

Witam,

na forum zosatała polecona nam firma web profit, którą wynajeliśmy na początku roku, jednak od prawie 9 miesięcy efektów żadnych nie ma nie znajdujemy się nawet na 5 stronie google, firma Web profit tłumaczy nam to cytuję " Na chwilę obecną wszystkie pozycjonowane słowa są poza top100. Jest to spowodowane tym, iż na przełomie lipca oraz sierpnia była zmiana algorytmów. Po tym czasie były spadki, cały czas próbujemy to odbudować, ale niestety wyszukiwarka Google od tamtego czasu co chwilę zmienia algorytm i z tego względu ciężko będzie powrócić na wysokie pozycje. Robimy wszystko co w naszej mocy, ale niestety to Wyszukiwarka Google dyktuje warunki."

Bardzo proszę o pomoc , porade , sugestie czy to w ogóle ma znaczenie? to co oni nam piszą?

Może znaja Państwo firmy które zajmą sie pozycjonowaniem naszej strony z lepszą precyzją oraz efektywnością?

Proszę o kilka ofert lub podanie firm które mogły by nam wpozycjonować nasze słowa kluczowe.

podaję adres meilowy sklep@slupskiemeble.pl

na forum zosatała polecona nam firma

czytaj dalej szeptankę to daleko nie zajedziesz :D

jednak od prawie 9 miesięcy efektów żadnych nie ma

Bo oni zdobywają tylko "naturalne" linki (tzn czekają aż użytkownicy sami będą linkowali do super strony i ją polecali :D ) Udało im się uzbierać całe 6 linków przez ten czas, sami prawdopodobnie nie dodali ani jednego (czytaj - nie kiwnęli nawet palcem).

Domyślam się, że rozliczasz się abonamentowo :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Witam,

na forum zosatała polecona nam firma web profit, którą wynajeliśmy na początku roku, jednak od prawie 9 miesięcy efektów żadnych nie ma nie znajdujemy się nawet na 5 stronie google, firma Web profit tłumaczy nam to cytuję " Na chwilę obecną wszystkie pozycjonowane słowa są poza top100. Jest to spowodowane tym, iż na przełomie lipca oraz sierpnia była zmiana algorytmów. Po tym czasie były spadki, cały czas próbujemy to odbudować, ale niestety wyszukiwarka Google od tamtego czasu co chwilę zmienia algorytm i z tego względu ciężko będzie powrócić na wysokie pozycje. Robimy wszystko co w naszej mocy, ale niestety to Wyszukiwarka Google dyktuje warunki."

Bardzo proszę o pomoc , porade , sugestie czy to w ogóle ma znaczenie? to co oni nam piszą?

Może znaja Państwo firmy które zajmą sie pozycjonowaniem naszej strony z lepszą precyzją oraz efektywnością?

Proszę o kilka ofert lub podanie firm które mogły by nam wpozycjonować nasze słowa kluczowe.

podaję adres meilowy sklep@slupskiemeble.pl

LUDZIE POMÓŻCIE , DAJCIE JAKIEŚ WSKAZÓWKI.

Czytam, czytam, czytam i dostałem żarówkę - przydałby się jakiś słownik z DOKŁADNYM objaśnieniem skrótów i frazeologii tutaj stosowanej - większa część z tego co piszecie dla laika jak ja, mimo wieku i doświadczenia przy komputerach (od innej strony, oczywiście) jest zupełnie niejasne. Np. za nic nie mogę sobie wydedukować co to jest JAKOŚĆ linków i jak ma to się w praktyce? Możecie podać przykłady A (dobry) B (zły)?

22. SWL'ami tylko dopalaj, zamiast używać ich jako jedyne narzędzie do pozycjonowania.

swl tylko dopalaj swoje zaplecza lub linki w katalogach

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie