Skocz do zawartości

Prawdy pozycjonowania

MMP

Rekomendowane odpowiedzi

Czytam, czytam, ćwiczę i ćwiczę. Udało mi się nawet pomóc paru znajomym wypłynąć trochę w necie, ale znajomej firmie sprzedającej kosmetyki za boga nie daje rady. Czasem myślę, że chyba ze mną coś nie tak. Kiedyś uczyli mnie, że trzeba mieć swojego guru. Jak już nie wiesz co zrobić to możesz do niego się zwrócić. Mój guru to ( w tym miejscy był link). Pomogli, bo zaczęli od optymalizacji, tego nestety sama nie umiem. A Wy macie swoich guru?

Edytowane przez MaxPan
spam

A Wy macie swoich guru?

Tak, to Max Pan , który mam nadzieję wy******y do śmieci ten post ...

• Like 2

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A Wy macie swoich guru?

Ja też mam swojego guru. Jest nim Beerbuś. Tylko jeszcze nie zdążył pochwalić się jak tam piątkowe spotkanie z SS wypadło...

Zapędził się z szukaniem argumentów i rozbolała go Głowa od tego bo:

Dzisiaj zero bo miałem prawie 3dniowy zgon z 39,5 nawet także siedzę i pichcę chiński bulion a to qrestwo gotuje się 5-6 godzin aby było zdrowe i stawiało na nogi ..

A co do tematu Prawd Pozycjonowania (by nie było O/T) czytanie PiO, blogów i dużo własnych testów. Guru to ten co jest wyżej od Ciebie na interesujące Cię hasło.

• Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@up

1/ stawiać to można klocka..

2/ sprecyzuj pytanie

3/ czytać potrafi? w dziale "dla początkujących" wszystko napisane.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Dopiero zaczynam przygodę z seo. I mam pytanie mam frazę np. pomarańcze i tak otwieram temat na forum czy później mogę dorzucać linki do tego samego forum czy nie?. Po drugie ile linków na frazę pomarańcze mogę stawiać dziennie?

Możesz dorzucać. Nikt Ci nie zabroni i google Cię za to nie zabije. Oczywiście nie możesz przesadzać, bo zabije Cię moderator forum. Z doświadczenia wiem, że od razu Ci taki post skasuje a tobie da bana. Rób tak, żeby wyglądało naturalnie. Jak masz ciśnienie na dodawanie linków, to znajdź sobie 10 - 20 for z tematyką podobną do twojej strony i dodawaj sobie po jednym linku w stopce a okazyjnie w treści tam gdzie się da. Frazy musisz sobie różnicować. Pyszne pomarańcza, duże pomarańcze itd.. i z ilością też nie przesadzaj.

Wyjątkowy materac gimnastyczny polskiej produkcji!

• 4 tygodnie później...

A Wy macie swoich guru?

Ja też mam swojego guru. Jest nim Beerbuś. Tylko jeszcze nie zdążył pochwalić się jak tam piątkowe spotkanie z SS wypadło...

Zapędził się z szukaniem argumentów i rozbolała go Głowa od tego bo:

Dzisiaj zero bo miałem prawie 3dniowy zgon z 39,5 nawet także siedzę i pichcę chiński bulion a to qrestwo gotuje się 5-6 godzin aby było zdrowe i stawiało na nogi ..

A co do tematu Prawd Pozycjonowania (by nie było O/T) czytanie PiO, blogów i dużo własnych testów. Guru to ten co jest wyżej od Ciebie na interesujące Cię hasło.

WAZELINA i TYLE