Skocz do zawartości

Prawdy pozycjonowania

MMP

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

proszę o radę,

pozycjonując stronę z 4 podstronami, każda z podstron na konkretne słowo kluczowe to w semstorm do analizy dają tylko stronę główną?

mam nadzieję, że wiadomo o co mi chodzi :)

Pozdrawiam

22 godziny temu, Olaf2k napisał:

proszę o radę,

pozycjonując stronę z 4 podstronami, każda z podstron na konkretne słowo kluczowe to w semstorm do analizy dają tylko stronę główną?

mam nadzieję, że wiadomo o co mi chodzi :)

Pozdrawiam

@Olaf2k w SEMSTORM możesz spokojnie analizować całą domenę, jak i każda podstronę osobno. Wystarczy założyć filtr z URLem. Jak będziesz w systemie, to napisz do nas na chatcie (prawy dolny róg ekranu), pomożemy ci :)

Dnia 21.03.2018 o 01:12, Marsi napisał:

W jakiej zakładce SemStorm masz zawsze główną?

chodziło mi o to, że jak dajesz do analizy stronę aby rejestrowane były dzienne statystyki pozycji dla konkretnych słow to czy... te statystyki wskazują pozycję wyłącznie strony głównej czy również podstron (jeżeli, któraś podstrona zajmuje wyższą pozycję niż główna) no ale może faktycznie zapytam przez chat na semstorm

jeszcze jedno mam pytanie, czy jeżeli umieszczę te same słowa kluczowe w tytule na stronie głównej i podstronie, to czy one będą ze sobą konkurować i osłabi to efekty pozyskiwania linków?

• 10 miesięcy temu...
50 minut temu, EwelaN1 napisał:

wracają wszystkie opinie wystawione wcześniej

Jak opinie są uzasadniane  to nie ma lekarstwa - najlepiej odpowiedzieć np na stare opinie.  Niektórzy też "zamawiają" jakieś niby opinie pozytywne i przesuwają negatywy na sam koniec.

• Like 1

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

• 9 miesięcy temu...
Dnia 23.03.2018 o 15:37, kacperseo napisał:

Czy przekierowanie 302 przekazuje page rank? 

Z tego co wiem to 301 wpływa na SEO, bo chyba przekazuje moc domeny, ale ręki nie dam sobie uciąć. Często budując zaplecza przechwyca się domeny, żeby narzucić na nie 301 do pozycjonowanej strony.

^ czyli coś tam wiesz, ale w zasadzie nie wiesz co, więc się wypowiesz.  Jeszcze tylko 9 postów do linka w stopce, c'nie?

• Like 1
  • Haha 1

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)