Skocz do zawartości

Etat

ilgesu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja po ostatnim mejlu od Ataxo mogłbym chcieć się zatrudnić u nich, ale nie stac ich na mnie :) (dla uławienia 5cyferek)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pięcio cyfrową kwotę uważam w przypadku pozycjonowania na etat, za conajmniej wygórowaną ;) Nie uważam żeby ktoś pracujący na czyjeś konto, starał się na tyle, żeby odpracować to conajmniej 10k na czysto w przeciągu miesiąca. Chyba lepszym interesem okazałoby się zatrudnienie 2 takich pozycjonerów za 4k. W każdym razie, z mojej strony to tylko gdybanie, więc wyprowadzenie mnie z błędu jest jak najbardziej na miejscu.

Lexy, ankieta to dobry pomysł, jednak zastanawia mnie jakie dawać przedziały cenowe i gdzie najbardziej zagęścić, bo wypowiedzi na tym forum są skrajnie różne i wahają się od 2k do kwot pięciocyfrowych, co jest zastanawiające :)

Ilgesu a może pomyślisz o podstawie z rzędu 1,5k - 2,5k a resztę wziąć na % ? Dość sprawiedliwe rozwiązanie. Wiadomo - podstawę dostanie za wykonane zaplecze i inne małe robótki (które są do wykorzysywania cały czas) + %% za zrobienie danego klienta/fraz.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Tak jak powiedziałem wcześniej :) dobrego pozycjonera nie da się zatrudnić ale wystarczy zatrudnić dziewczyny z urzędu pracy które szukają pracy biurowej pomyślcie a zobaczycie dla czego ;)

W firmie w której jest 20 pracowników naprawdę wystarczy tylko jeden pozycjoner, no chyba ze ktoś nie ma tego pozycjonera a go właśnie szuka to inna śpiewka , że tak powiem przewalone

ps. przede wszystkim należy ustalić zakres pracy pozycjonera :)

Marketing internetowy dla firm

Taką ankietę trochę ciężko zrobić bo wszystko zależy między innymi od umów, jakie masz obowiązki, czy miewasz dodatkowe premie za dobre wyniki, czy jesteś na procencie u klienta od zysków ze strony którą pozycjonujesz, prowizje od kampanii adwords itp.itd. W ankiecie mogli by wziąć udział ci którzy mają stałą miesięczną stawkę na etacie. Ja np bym nie mógł bo u mnie to są spore wahania.

fhc - ciekawe rozwiązanie, przyznaje. W takim wypadku można zatrudnić kogoś o wiele bardziej kreatywnego i nie liczyć się z tym, że można na tym stracić, przepłacając.

Nadmienię, że ja niestety właścicielem firmy nie jestem i takie propozycje mogę jedynie przedstawiać. W każdym razie firma poszerza zakres działalności o pozycjonowanie, które do tej pory opierało się tylko na optymalizacji z mojej strony.

Iguana - można także podać średnią miesięczną stawke wynagrodzenia wyliczoną w przeciągu ostatnich 12 miesięcy, to tez pokaże swojego rodzaju stałą pensję.

Dać się może da, ale ciężko za jakąś stałą kwotę. Załóżmy, że ten pozycjoner "obrobi" Ci klientów na np. 30k a Ty mu "rzucisz" 2,5k wypłaty

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Mi tam się podoba rozliczenie jakie między innymi ja mam. Mam jakiś tam grosz, coś tam swojego i pozycjonuję ileś stron z których mam procent i wtedy kłania się nie tylko pozycjonowanie ale kilka innych czynników bo im klient więcej zarobi to ja też. Są też minusy bo są strony sezonowe z których prawie nic nie mam przez 9mc a później żniwa przez 3mc (ale w czasie martwego sezonu żyje się z innych). Różne kombinacje można ustalić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności