Skocz do zawartości

Nowa strona - ile trzeba czekać...?

portaldc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie dodalem strone do google.pl/add.. oraz dmoz i wiekszych katalogow i wyszukiwarek... ile trzeba czekac np. w google.pl na to by strona sie pokazała? dodalem rowniez sitemap w google narzedziach oraz linki na stronach 5 x PR4 i PR5 x 5 ;/ strona jest od tygodnia dodana i nadal jej niema ;/

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Sam formularz dodania to za mało, lepiej dodać szybko do katalogu onetu, wp, lub innego dobrego katalogu których spis masz np: w dziale katalogi. Robot szybko odnajdzie link i ją zaindeksuje. Z Dmozem jest tak ze można czekac 2 miesiące albo 2 lata , tam po prostu zgłaszasz i zapominasz. Dobrze ze zglosiłeś mapę ułatwi to zaindeksowanie wszystkich podstron. Pamiętaj żeby title podstron był różny.

;] dodalem strone do onetu, wp katalogow ;) jak pisalem strony na ktorych jest link rowniez sa zaindexowane :P troche sie martwie bo ;] zawsze trwalo to max 7 dni :) i strona byla w google widoczna :) wiem ze przy pozycjoowaniu trzeba czasu :) bo pozycjonuje :P pzdr dzieki za info ktore juz znalem :)

Panowie na Google nie ma reguł stawiasz precla i za 3 godziny będzie w idexie , potem jesteś dumy że udało Ci się zaintdexować w dwie minuty domenę , postawisz CMS'a na jakimś boskim skrypcie czy tez strone w HTML i czekasz nawet paręnaście dni zastanawiając się czy dostała bana , przyznam że mój rekord czekania to 3 tygodnie

Marketing internetowy dla firm

Mnie ostanio indesuje jak z błyskawicy. Wczoraj w nocy wgrałem stronę na serwer i 500 pkt w seo.net.pl plus link na preclu. Budzę się i strona zaindeksowana. Unikalna treść i zwykły html. Może nie jest to miarodajne ale strony w html z oryginalną treścią indeksuje mi google w mniej niż 24h, a postawione dla testów autoblogi musiały czekać kilka dni.

Treningi WattUp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności