Skocz do zawartości

Mały site

7087822

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, że niepokój jest mimo to iż dodałeś się do większości katalogów, jesteś wypozycjonowany na kilka fraz, zrobiłeś wszystkie potrzebne czynności, masz wiele piszących na forum userów - i dalej site jest mały ?

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Wydaje mi się, że G ma teraz problem z site. Na jednej z moich stron zapleczowych site spadł z około 30k na 300 - 400 i nic ponad do od miesiąca... :)

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Rozumiem, że niepokój jest mimo to iż dodałeś się do większości katalogów, jesteś wypozycjonowany na kilka fraz, zrobiłeś wszystkie potrzebne czynności, masz wiele piszących na forum userów - i dalej site jest mały ?
dodałeś się do większości katalogów

Tak , codziennie po 5,10

wypozycjonowany na kilka fraz

Tak jest , nie są to super wyniki ale trzymam pozycje już przez długi czas

zrobiłeś wszystkie potrzebne czynności

Tak , zainstalowałem mody które niby pomogadją komunikacje z wyszukiwarkami , oraz jest mapa strony

masz wiele piszących na forum userów

Cop rawda nie jest to tłum ale są piszący userzy

Paweł

-------------------------------------------

A ja chciałem się zapytać co ma znaczenie przy indeksowaniu jednej konkretnej podstrony? Np. w dobrze podlinkowanych preclach wpis potrafi po 10 minutach dostać się do indeksu. Na niektórych moich stronach Google wchodzi szybko na nowy wpis, ale go indeksuje dopiero po jakimś czasie.

może sam sobie właśnie odpowiedziałeś:

w dobrze podlinkowanych oraz podlinkowanych tam gdzie często zmienia się treść a co za tym idzie roboty lubią tam przybywać kilka razy nawet w ciągu dnia

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności