Skocz do zawartości

Złodzieje contentu

makensis

Rekomendowane odpowiedzi

Napisz do nasku, aby udostępnili Ci dane kontaktowe do właściciela domeny, gdyż łamie on prawo plagiatując Twoją stronę

Przecież nie jesteś policją i prokuratorem w jednym żeby ci poważna firma udostępniała czyjeś chronione dane bo sobie myślisz "że ktoś coś łamie". Równie dobrze możesz zapytać o dane ich karty kredytowej.

a OVH stwierdził, że nie ma nic wspólnego z tym serwisem.

Bo mają rację, oni robią translację nazwa->adres ip i nic więcej. Możliwe, że nawet nie to bo nameserwery gdzie indziej. Jak domena nie stoi na badziewnym godaddy to prawdopodobnie ta droga nic ci nie da. Nie słyszałem o innej firmie która szarga swój image zmieniając dane domen po (słusznym albo nie) raporcie do abuse.

BTW: Przecież na stronie ich hostingu są dane kontaktowe, jak byk. Nawet na każdej podstronie :) Więc pewnie wystarczy zadzwonić a z czymś tak małym to kumplom nie warto głowy zawracać.

BTW: Przecież na stronie ich hostingu są dane kontaktowe, jak byk. Nawet na każdej podstronie ;) Więc pewnie wystarczy zadzwonić a z czymś tak małym to kumplom nie warto głowy zawracać.

A co jak hosting należy do złodzieja ?? ;)

Ciekawi mnie czy autor ma tylko swoje orginalne teksty nie kopiowane od nikogo innego. :)

Myślę ze złodzieja już złapali zamknęli na 25 lat i już jest po sprawie.:)

[ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] już posprzątał po sobie, przynajmniej w kwestii jednego serwisu.. dzięki wszystkim za pomoc, ten serwis wyjątkowo idiotycznie kradnie dane, ale cóż zrobić jaki pan taki kram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności