Skocz do zawartości

Jak utrzymac duzy site ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

powiedzmy ze mam strone, ktora ma ok 500 000 podstron,

linkuje strone glowna, a podstrony miedzy soba sa w jakis sposob polinkowane

strona po jakims czasie zdobywa duzy site, powiedzmy 200k

Juz nie raz tak mialem, ze zaraz jak strona zdobyla duzy site, to po jakims czasie on spadal, i z 200k zostawalo 10-20k zaindexowanych podstron

Jak utrzymac w google tak duza ilosc podstron ?

Moze zrobic jakis sitemap, podzielic podstrony na np 100 stronek, na ktorych bede same linki do podstron i linkowac te 100 stronek ?

Czy jezeli pozycjonuje strone glowne na interesujace mnie keye w sposob w miare bezpieczny ( nie przesadzajac z swl itp ) to czy linkowanie podstron w celu ich utrzymania w google za pomoca swl bedzie bezpieczne ?

Sprzedam domene pliki.com.pl

w tej chwili ciezko utrzymac duzy site nawet na unikalnych serwisach

Zgodzę się.

Dawniej dużo łatwiej - przynajmniej dla mnie - wyrabiało się wielki site. Dzisiaj trzeba na prawdę mocno polinkować punkty "krytyczne" naszego serwisu, by wycisnąć więcej niż przez standardowe linkowanie samej strony głównej. A unikalność serwisów na obecność w indeksie nie ma przełożenia. Linki, link, linki.

https://lista.web-directories.info/index.ph...&u=Lukas_79

tutaj macie przyklad jak site leci - katalog ma sporo stalych linkow zarowno na glownej, jak i na podkategorie wszystkie

kazda kategoria ma dodatkowo okolo 800 z gotlinka + niektore wpisy linkuja ludki

wiec wedlug teorii wsio OK a site jak widac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności