Skocz do zawartości

Testy SWL by Ptaq v.2

Ptaq

Rekomendowane odpowiedzi

No i zobaczcie, co zrobiliscie.

Ogłoszenia i Zlecenia > Punkty w SWL

[Kupie] Punkty Gotlink

[Kupie] Punkty Gotlink

[Kupie] Punkty Gotlink

ach, te testy, maja taka cudowna moc.

:)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a. testy robi się po to żeby promować testujących a nie testowane towary kto jest z branży to wie o co chodzi

b. skuteczność i efektywność jest zaraz po zaufaniu które jest zawsze na pierwszym miejscu - raczej mało kto z was robi zakupy na allego bez weryfikacji sprzedawcy

c. z seoneta przeszedłem do eweblinka bo mnie support doprowadził do białej gorączki i sobie chwale ten ruch, gotlink nie wzbudza żadnego zaufania

d. bardzo dobrze sztorm to tutaj podsumował https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=547558

kolejna rzecz - zrobienie 50k w gotlinku nie jest problem - mozesz to zrobic w maksymalnie 3 - 4 dni i je utrzymasz bardzo długo; natomiast w webie czy seo.necie nie jest to takie proste gdyż strony musza miec wiecej parametrów na PLUS a to trwa czyli strona musi być dłużej w sieci aby zaczeła na siebie zarabiać

Właśnie to jest kwintesencja wywodów, 50k pkt. w gotlinku zdobyć stosunkowo prosto - prościej niż w eweblinku np. 30-40k - a z testu wynika, że efekt stosowania ok. 50k pkt. gotlinka a 30-40k eweblinka daje podobne rezultaty, tak więc tu jest plus dla gotlinka.

Kwestia pozostałych parametrów, co niektórzy piszą, że jest nie ważna (mało ważna) - to zgodzić się nie mogę - to tak pytamy kupując auto - jaki ma silnik... ale np. nikt nie zapyta a ma koła czy kierownice ? Nie. Ale czy to oznacza, że to są nie ważne rzeczy ?

A to, jak oceniłem - uargumentowałem, jeżeli uważa ktoś, że brak kategorii w eweblinku (wersji darmowej bo takie testowałem) można postawić na równi możliwościa grupowania + kategorii w gotlinku to niestety nie ma o czym dyskutować.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

No i zobaczcie, co zrobiliscie.

Ogłoszenia i Zlecenia > Punkty w SWL

[Kupie] Punkty Gotlink

[Kupie] Punkty Gotlink

[Kupie] Punkty Gotlink

ach, te testy, maja taka cudowna moc.

:)

Zrób ankietę, ma jeszcze większą moc.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Kwestia pozostałych parametrów, co niektórzy piszą, że jest nie ważna (mało ważna) - to zgodzić się nie mogę - to tak pytamy kupując auto - jaki ma silnik... ale np. nikt nie zapyta a ma koła czy kierownice ? Nie. Ale czy to oznacza, że to są nie ważne rzeczy ?

wazne sa tez te parametry, ale kazdy moze miec inne odczucie - moja zona przy kupnie samochodu patrzy tylko na jedno - czy jej sie karoseria podoba, nie jest dla niej wazne spalanie, przebieg, jak bedzie ładnie błyszczał,miał super bajery to by go brala bez niczego - dlatego jej na większość zakupow samej nie puszczam :)

A to, jak oceniłem - uargumentowałem, jeżeli uważa ktoś, że brak kategorii w eweblinku (wersji darmowej bo takie testowałem) można postawić na równi możliwościa grupowania + kategorii w gotlinku to niestety nie ma o czym dyskutować.

masz racje grupowanie jest wazne, ale za to placę- bo z założenia każdy system ma na celu zarabiania, seo.net i gotlink musza zarabiac w inny sposob, czyli tez sa płatne ale w inny sposob, mniej widoczny i też nie dowiemy sie ktory jest droższy w użytkowaniu ;) bo nie wiemy ile właściciel zabiera dla SIEBIE

efekt stosowania ok. 50k pkt. gotlinka a 30-40k eweblinka daje podobne rezultaty, tak więc tu jest plus dla gotlinka

byc moze to jest efekt małych stron i wiekszego rozszczelenia linków na ilus tam domenach, ale to przyjmując dolne parametry daje 50k gotlinka do 30k weba czyli przyjmujac cene 300 netto za weba - gotlink musiałby kosztowac minimum 150zł netto (opcjonalnie 180), ale kosztuje 100zł - dlaczego tak jest - to już jest inna kwestia - moze jest to wynikiem zaniżania cen w gotlinku przez pewne osoby, moze brak nabywców z uwagi inne kwestie, ktore nie raz juz były poruszane

nic poczekamy do kolejnego testu - dla mnie wygrał seo.net.pl gdyz uważam iz skuteczność jest przy SWL najważniejsza

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

JUz to wspomnialem wczesniej

Dziś, w mojej notce dotyczącej testu "oberwało się" innym testerom, nie chce by to był atak bo atak, ale by osoby testujące trochę więcej przyłożyli się do testu, coś wywnioskowali z dotychczasowych, ulepszyli dodali więcej detali.

W tym miejscu Twój test przestał być obiektwny

Kwestia pozostałych parametrów, co niektórzy piszą, że jest nie ważna (mało ważna) - to zgodzić się nie mogę - to tak pytamy kupując auto - jaki ma silnik... ale np. nikt nie zapyta a ma koła czy kierownice ? Nie.

Przedewszystkim sprawdzamy pochodzenie auta czy aby nie kradzione a dopiero w drugiej kolejnosci myslimy o jego gadzetach

to wiele wyjasnia szkoda ze dopiero teraz o tym wspomniales nie wzbudzilo by tyle emocji , wersja PRO bije wszystko na glowe i gdybys z nia porownal pozostale systemy wypadly by blado

uwazam ze test jest mocno naciagany co zreszta nie tylko ja zauwazylem a szkoda bo niezle sie zapowiadal

- bo z założenia każdy system ma na celu zarabiania, seo.net i gotlink musza zarabiac w inny sposob, czyli tez sa płatne ale w inny sposob, mniej widoczny i też nie dowiemy sie ktory jest droższy w użytkowaniu biggrin.gif bo nie wiemy ile właściciel zabiera dla SIEBIE

Zgadzam się w 100%, ale jeżeli nawet zabierają dużo czy mało i przy tych proporcjach co testowałem jest remis, a cenowo (czy jak kto woli łatwiej zdobyć te punkty) też wypada lepiej - no to, cóż zrobić. Tylko to w podsumowaniu uwzględnić w postaci kilku kryteriów.

dla mnie wygrał seo.net.pl gdyz uważam iz skuteczność jest przy SWL najważniejsza

szczerze mówiąc, mnie też zadziwiła skuteczność - niemal od początku na równi z pozostałymi 2 systemami był, myślałem, że trafiły mu się może jakieś lepsze linki - ale na dłuższą metę to nie da rady dotrzymać im kroku. A tu taka niespodzianka, że do samego końca nie dość, że dotrzymywał kroku - to jeszcze przez wiele okresów czasu prowadził ! Ale niestety braki w supporcie są BARDZO odczuwalne, tu mówię głównie o tych mniej doświadczonych użytkownikach którzy częściej potrzebują pomocy. Dwa, że zdarzają się różne "numery" w panelu - które też postanowiłem uwzględnić, fakt faktem gdyby system został od strony technicznej lepiej zadbany był by zdecydowanie wyżej.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Jeśli odrzucimy dodatkowe kryteria jako mniej istotne, to najlepszym systemem dla pozycjonera bez zaplecza jest ten, który za 100zł miesięcznie da najwyższe pozycje.

Dla sprzedającego punkty najlepszym będzie ten, który przyniesie największy dochód ze strony. Niestety tylko w teorii, bo w praktyce na stronę pchamy kilka systemów, więc ten argument nie ma sensu.

Eksperyment Discover.pl

Dla sprzedającego punkty najlepszym będzie ten, który przyniesie największy dochód ze strony. Niestety tylko w teorii, bo w praktyce na stronę pchamy kilka systemów, więc ten argument nie ma sensu.

no tu chyba mówisz sam za siebie , zdecydowana większość "handlarzy" używa tylko i wyłącznie jednego systemu , jakiś procent tylko ma dwa , trzy to wyjątki

Marketing internetowy dla firm

"Szczał w dziesiątkę" - głośno myślę, ale zdradź no jaki procent handlarzy ma tylko jeden SWL? Ci co mają twoje skrypty i nie mogą nic innego instalować? ;)

BTW właśnie zainstalowałem pierwszy ewebmini. W ramach promocji mógłbyś dorzucić coś na początek. ;)

Eksperyment Discover.pl

pisząc, że wiekszośc uzywa tylko i wyłacznie jednego systemu masz na mysli:

1) korzysta z jednego systemu by handlować punktami wogóle

2) korzysta z jednego systemu by handlować punktami w obrębie jednej strony i handlują punktami w innych systemach

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Yeden wierz mi

Nie wierzę. Wysunąłem hipotezę na podstawie tego co widzę na stronach. Może za mało widziałem, ale nie będę się upierał, że mam rację. Tyle tylko, że nie przekonałeś mnie, bo też nie podałeś niczego konkretnego. Więc na razie zostaje przy swoich poglądach.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności