Skocz do zawartości

Numer do pomocy technicznej Neostrada

milkus

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś mi neostrada strasznie muliła i nawet nie miałem gdzie tego zgłosić, ponieważ nie mam telefonu stacjonarnego. Dla telefonów stacjonarnych mamy numer 0800 102 102 do pomocy technicznej, który dla telefonów komórkowych jest niedostępny.

Próbując znaleźć alternatywę dla komórki do pomocy technicznej tylko straciłem sporo czasu i nerwów. Nie dość, że strony z ledwością się ładowały (o ile można to nazwać ładowaniem) to na dodatek na stronach TP nie znalazłem odpowiedniego numeru.

Czy ktoś z Was zna alternatywny numer dla 0800 102 102, o ile taki w ogóle istnieje ? Taka informacja była by dla mnie bardzo przydatna na przyszłość, bo nie mam zamiaru płacić za coś co dwa dni z rzędu nie działało jak powinno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności