Skocz do zawartości

UWAGA !!! DZIWNE RZECZY Z PR, na stronach które linkowaly

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

Uwaga z czego linkujecie!!!

Dziwnym trafem na stronach które linkowały zniknoł PR do 0 z 4 i 3.

Wszystkie inne strony posiadają PR.

Ciężko powiedzieć czy jest to wynik starego PR czy wynik obecnego konkursu jedno jest pewne strony pozbyly się PR.

:-) Choć zakładam że to jakaś stara wersja PR wraca. to troszkę szkoda.

Jeżeli także zauwżyliście przywrócenie Page Ranku na stary dajcie znać.

Znalazłem na większej ilości stary pr

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

szookpl jest wysoce wątpliwe, by google karalo za udzial w konkursie.

ostatnio bylo sporo zamieszania z PR - znikał, pojawiał się, zmieniała się wartość na kilku stronach mimo braku updatu - wszystko było opisywane na forum - wystarczy czytac.

zero3 ;-) ja wiem że to nie z powodu konkursu, ale ty jesteś niedasz pogadać ;-) od rana.

Pozatym nie mogę czytać forum, bo jak widze swoje posty to mi sie odechciewa ;-).

Tak czy tak PR wrócił jako stary ;)

A z ciekawości powiedz mi :-) Google wie o konkursie ??? bo musiałoby wiedzieć żeby nie karać ;-)

forum ma znowu 4 z 5, i wiele innych stron.

A to że był wyłączony to też wiem i zastanawiam się jaki to ma cel czy faktycznie wprowadzenie nowych patentów.

Ale jeżeli jest to to o czym myśle to należy spodziewać się niezłego zamieszania na pozycjach.

Myślę tutaj szczególnie o stronach które więcej zyskały na byciu w systemach a ostatnio np. z sysstemów się wycofały.

Tak czy tak może być ciekawie a szczeg. że łączy się to z okresem trwania konkursu.

zero3 ;-) co mam płakać wolę się cieszyć.

a pozatym michal kiedys nawet obiecał mi mój dzial :-) ale chyba zapomnial. A zadbalbym o to aby ak jak na forum internetstandard stworzyc jeden wątek który się nie kończy :-),

i nazwałbym wątek tak: nie czytam tego co pisze. :-)

Na moich stronach gdzie linkowalem do konkursu też poznikał PR i to wszędzie na PR=0. NIewydaje mi się że to przez konkurs ale na kilku stronach nie dałem zadnegolinku i tam PR pozostał. Dziwne, bo choć na PR wogóle mi nie zależy to nigdy nie miałem takich sytuacji żeby tyle oczek w dół spadało.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Mi też poznikał PR na wsyztskich stronach, mam taki sam pr jaki przed updatem PR ;( czyli więcej 0 niż 3 ;( Podobno ma być teras początek TrustRank-u, myśle że może zmiana algorytmu zliczającego PR w GOOGLE, i teras wążną rzeczą bedzie merytoryka, strony i linki tematyczne nie będzie miały wagi page ranki, jak tam ma być, systemy typu linkuj, linkor będe uznane za spam i nie będą miały żadnej wartości wiele stron odskoczy na stare miejsca, nic im nie dadzą systemu linkujące. I już nie będzie łątwo wypozycjonować stronę, a jak da sie to napewno z trudem i większą =D> kasę trzeba za to brać.

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności