Skocz do zawartości

hostit.pl

tomek13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie nadal nie działa, chyba będę zmuszony przenieść domeny na inny hosting. Plus tego taki, że mam kopie zapasowe. Ale teraz co w takim przypadku zrobić z hostingiem? Macie jakieś pomysły co do tego, bo faktycznie aktualnie kontakt jest totalnie spalony, nikt telefonu nie odbiera.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

U mnie już działa (z pominięciem panelu klienta które jest cały czas zablokowane) i to nawet chyba sprawniej niż przed awarią... :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Absolutnie lecą w konia i tyle - trzeba będzie się zwijać od nich i zażądać wpłaconych pieniędzy i przejść do konkurencji - moja cierpliwość powoli się kończy

Panel nie działa i część domen nadal off

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

wow działa panel - z ok. 30 domen jakie miałem tam podpięte w panelu pokazuje się tylko 7 !!

Jak tylko tam dzwonie to mnie rozłączają już 10 razy z rzędu !

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

U mnie o dziwo dzisiaj wszystkie domeny zaczęły działać. Ciekawe na jak długo

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności