Skocz do zawartości

hostit.pl

tomek13

Rekomendowane odpowiedzi

Przy tak długim postoju, braku totalnego kontaktu telefonicznego (raz tylko odebrał telefon jakiś techniczny, który równo mi ściemniał że Google widzi domeny, a Ja jeszcze nie mogę) to cieżko mi powiedzieć czy mogę ten hosting polecić. No była to wg. nich bardzo cieżka awaria.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...

Wznawiam temat, czy ktoś może coś więcej napisać o ofercie. Czy nadal zdarzają się jakieś głębsze awarie czy to był tylko ten jeden raz opisany w poprzednich stronach wątku?

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

• 2 tygodnie później...

Znowu mają pad tym razem baza MySQL

Error establishing a database connection

Problem trwa już od co najmniej kilku dni - oczywiście pan z obsługi telefonicznie rozłożył ręce i czekam aż administrator się tym zajmie - coraz bardziej mam ich dość

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Korzystam prawie rok z planu BUSINESS - transfer miesięczny 150gb;) Heheh ale nie wiem jak mam go wykorzystać - postawiłem tam z 10 domen zerowy ruch praktycznie, generowany transfer przez wszystkie może 2gb miesiecznie, skrypty własne nie są obciążąjące i dostałem parę razy info ze przeciążam serwer na wykresiku w panelu zużywam rzekomo nawet do 40 % procesora, tylko nie wiem czym. Był jeden poważny pad kilkudniowy... Szczerze mówiąc chciałem tam postawić z jeden konkretny serwis z traffikiem, ale widzę że nie ma jak, chyba lepiej kupić 10 kont w iswift.eu.

Na zapytanie co jest tak obciążające - dostałem info, że za dodatkową opłatą mogą sprawdzić:)

... skrypty własne nie są obciążąjące i dostałem parę razy info ze przeciążam serwer na wykresiku w panelu zużywam rzekomo nawet do 40 % procesora, tylko nie wiem czym...

Na zapytanie co jest tak obciążające - dostałem info, że za dodatkową opłatą mogą sprawdzić:)

Mam to samo ;). Wykresiki w niektóre dni szaleją, potem dostaje info że mi zablokują konto. Oczywiście te same skrypty działają na kilku innych hostingach i tam nie ma problemów.

Internetowy System Reklamowy to połączenie katalogu stron, katalogu firm, katalogu sklepów oraz ogłoszeń drobnych i artykułów.

• 5 tygodni później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności