Skocz do zawartości

Problem z indeksacja ESCPARTNERS

titaN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dołączyłem do programu partnerskiego ESC PARTNERS, stawiając 5 sklepów partnerskich, jednak mam dziwny problem z indeksacją, konkretnie google zaindeksowalo tylko stronę główną każdego ze sklepów i nie mam pojęcia co może być tego przyczyną. Minęło już ponad miesiąc i dalej nic się nie ruszyło.

Może miał ktoś podobne problemy i poradził sobie z tym ?

Pozdrawiam.

Moje sklepy założyłem jakoś rok temu. Były bardzo ładnie zaindeksowane, jednak przez ostatnie 2-3 miesiące liczba zaindeksowanych podstron spada, aktualnie nie jestem za bardzo z nich zadowolony.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

flanker niestety na niewiele sie to zdaje. mam takie sklepy z unikalną szatą i kilkoma usprawnieniami i niestety ilość podstron non stop spada w tych sklepach. Chyba google uznało że te sklepy stawiuają głownie spamerzy. Nie wiem jak to wytłumaczyc

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ja posiadam tylko jeden sklep, nigdy nie śledziłem liczby zaindeksowanych podstron, na dzień dzisiejszy jest ich około 577. Znajduje się na nim część asortymentu ze sklepu komputerowiec.pl

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Ja dodałem do każdego sklepu z ESC mapę strony i z tygodnia na tydzień coraz więcej podstron jest indeksowanych.

A wy macie mapy stron dodane do swoich sklepów???

System pracy w internecie sposobem na niezależność finansową.

Książki na temat biznesu (prowadzenie działalności, skuteczne działania) w księgarni biznesowej Aragorn.pl

Publikacje elektroniczne, które sprzedadzą ci wiedzę.

A propo tych właśnie sklepów - ja mam również jeden problem. Zainstalowałem system wymiany linków w swoich sklepach, co spowodowało, że cała oferta sklepu "ściągana" jest na lewą stronę monitora tzn. tak się wyświetla zawartość sklepu np. w przeglądarce Internet Explorer, natomiast w przeglądarce Opera oferta sklepu wyświetlana jest normalnie, na środku.

Jak to zrobić, aby w każdej przeglądarce oferta sklepu pojawiała się na środku (nie usuwając systemu wymiany linków)???

System pracy w internecie sposobem na niezależność finansową.

Książki na temat biznesu (prowadzenie działalności, skuteczne działania) w księgarni biznesowej Aragorn.pl

Publikacje elektroniczne, które sprzedadzą ci wiedzę.

• 4 miesiące temu...

Właśnie wysiadły wszystkie moje sklepy escpartners.

Wywala błąd SOAP. Ale z tego co widzę, to sprawa dotyczy również sklepów innych partnerów.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Mam podobne doświadczenia. Zainwestowałem sporo czasu w moje sklepy (własny skrypt, losowa kolejność produktów w kategoriach (buforowana), losowe opisy "zobacz także" pod każdym produktem) a Google je omija szerokim łukiem...

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności