Skocz do zawartości

I poszedł filtr!

Namo

Rekomendowane odpowiedzi

ps. a o FSB to już żeśmy zapomnieli ?

Jakie FSB? FSB tak nie wygląda. Filtr na 100%.

Po tak intensywnym linkowaniu tak młodej domeny nie ma szans nie dostać filtra!:)!! Najpierw katalogi i precle a jak już się skończą to myślimy o SWLach. Namo, kupuj nową domenę i pieniądze na SWle przeznacz przez pierwsze 3 miechy na katalogowanie i preclowanie.

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
serwis działa miesiąc,
stawiam na FSB ale jak dorobił sie 36k linków w yahoo to filtr polączony z końcem FSB ale nie za to ze korzystal z SWL ale ze zrobil to nieumiejetnie - czyli jak ktos powiedzial najpierw katalogi, linki stale a pozniej SWL -

SWL sluza do podlinkwoania i wybicia pozycji a nie do pozycjonowania tylko nimi.

ale niestety ludziska o tym zapominają i licza ze SWL załatwia wszystko i takie sa tego efekty.

z SWL trzeba korzystal - to samo satło by sie gdyby skorzysał w takiej ilosci z gotlinka czy seoneta - efekt byłby identyczny jesli serwis ma 30 dni i tyle linków od razu

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

bo SWL nie dla krótkodystansowców... :)

by pozycjonować to trza mieć cierpliwośc, a nie kase, czy śmieciówki na punkciki :(

ja ostatnimi czasy to staram się by domena za szybko nie wypłynęła, by "konkurencja" nie poczestowała "bonusami" ledwo ciepłej domeny...

trudno powiedziec czy to FSB czy filtr nie znając fraz na jakie padły pozycje, ale patrząc na wyniki na jakich sie znalazły pozycje wskazuje raczej na filtr, a nie chce mi się analizowac samej strony narzedziami by zobaczyć na co była ustawiana :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@Xann: a jak wygląda Xann :( Bo FSB tez nei widziałem.

OStatnio zaczepia mnei taki kolo w białej koszulce i gajerku i in english czy znam którąś z osób i pokazuje mi imiona i nazwiska (3 osobistości w tym Jezus). Ja mowie że TAK. Konsternacja - jak to ? Przecież Jezus żył 2000 lat temu. A ja mu na to a widzisz. Ksiądz mi przedstawił :) Mina : bezcenna ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ewidentne przegięcie z linkami co tu debatować.

Da się pozycjonować swl-ami nawet nowe domeny na konkurencyjne frazy ale umiejętnie.

też bym tak stawiał ze kolega przegiął z mocą jak na początek , ale też może byc to koniec FSB , dużo by powiedział widok miesiecznego monitoringu fraz czy frazy nagle pojawily sie na topowych pozycjach czy też gnały do góry jak szalone

Marketing internetowy dla firm

Xann - mogę tylko powiedzieć " ... Kończ waść! Wstydu oszczędź ... "

Inne SWL-e jadą i jechały na full z moimi stronami i nigdy nie było tego problemu że za szybko dolinkowało. Dopiero gdy wpadłem kiedyś na reklamę e-Weblinka (bo reklamujesz się jak TicTac-i) podłączyłem parę stron do zbierania punków i linkowałem je. Minęło 1-2 miecha i tylko jedną oszczędziło. Może coś źle obliczyłeś. Komercyjnie przedstawiasz swój system sugerując że każdy może nim pozycjonować. A tu się okazuje że jak ktoś ma mniej Twojej wiedzy w głowie to może sobie zaszkodzić w google a nie odnieść sukces.

Od niedawna tylko czytam forum, nie udzielając się i tak patrzę co wy tutaj piszecie ..

Ogólnie moim zdaniem FSB powoli wygasa, zamiast Fresh Site Bonus powinno się to

nazywać Filtr Site Bonus, a wszystko przez te śmieciowe SWL, proszę Was, czy mieliście

kiedykolwiek filtry po systemach stałych ? ( bez dowalania dużej ilości punktów ) Więc

jaki sens jest stawiania takich śmieci jakim staje się początkowo fajnie prowadzony i

rozwijany POWOLNIE e-weblink. Teraz "każda" wypowiedź Xann'a opiera się na jego systemie :)

Pozdrawiam

Popularność zdrowych produktów zyskuje u Polaków, przede wszystkim olej kokosowy oraz chlorek magnezu sześciowodny robią furorę.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności