Skocz do zawartości

I poszedł filtr!

Namo

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę tylko domniemać co było źle. Przede wszystkim SWL-e.

Trzymajcie bo mnie nosi.

Xann jeszcze wam porady pisze, żeby podkatalogować domene, popreclować troche lekko wbijać swlami a potem dopiero na całego ewebem to przypierniczyłeś pewnie z kilkadziesiąt kilo w świeżą domenę i masz efekty .

Nie wiem czemu każdy świeżak, który dostanie po du**e przez SWL-a , zwala wszystko na niego, zamiast nie przeginać z jego ilością.

to ja zadam pytanie jesli zabronione jest linkowanie w celu podniesienia pozycji to jak chcesz wybic swoja strone w wynikach ?

On sam nie wie czego chce :/...

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Szukaj stron tematycznie podobnych. Niech artykuły i te serwisy "polecają" Twoją stronę jak dobrego ginekologa.

ale to jest linkowanie w celu podniesienie PR czyli niezgodne było by to zgodne z wytycznymi, gdyby te strony znalazły mnie same i linkowały bez jakis linków wzajemnych z mojej strony, a nikt mnie nie bedzie linkował bez korzyści dla siebie jesli np mam sklep z butami, odzieżą czy produktami odzywczymi

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

to ja zadam pytanie jesli zabronione jest linkowanie w celu podniesienia pozycji to jak chcesz wybic swoja strone w wynikach ? to mnie zastanawia

pytanie bardzo dobre ale retoryczne, google nie pozwala ingerować w naturalne wyniki wyszukiwania , wszelka ingerencja wiąże się z filtrem lub banem

Marketing internetowy dla firm

Xann dlatego je zadałem, bo zrobic strone to moze sobie każdy i stosowac sie do wytycznych ale jaki bedzie z tego efekt - kazdy wie - chyba ze mowimy o jakiejs stronie pod wydarzenia czy naparwde tematycznej,ale jesli chodzi o 95% stron bez ingerencji lub adwords nie da sie zdobyc wejsc

BANERY REKLAMOWE

'Namo' walnąłeś bzdurę i nie wiesz jak się wykręcić , następnym razem zastanów się co piszesz .

"... Google nie ma nic przeciwko handlowi lub wymianie linków w celu zwiększania ruchu, o ile te linki nie przekazują PageRank. ... "

to jest tutaj https://googlepolska.blogspot.com/2008/11/j...linkowanie.html

Xann dlatego je zadałem, bo zrobic strone to moze sobie każdy i stosowac sie do wytycznych ale jaki bedzie z tego efekt - kazdy wie.

Należysz do nielicznych którzy otwarcie i głośno mówią prawdę ;) brawo

"... Google nie ma nic przeciwko handlowi lub wymianie linków w celu zwiększania ruchu, o ile te linki nie przekazują PageRank. ... "

no to możesz śmiało używać systemu e-weblink on nie służy do podbijania PR a zwiększeniu ruchu co jasno i wyraźnie pisze na swojej stronie głównej

Marketing internetowy dla firm

Xann dlatego je zadałem, bo zrobic strone to moze sobie każdy i stosowac sie do wytycznych ale jaki bedzie z tego efekt - kazdy wie.

Należysz do nielicznych którzy otwarcie i głośno mówią prawdę ;) brawo

no to możesz śmiało używać systemu e-weblink on nie służy do podbijania PR a zwiększeniu ruchu co jasno i wyraźnie pisze na swojej stronie głównej

Ok ale jak dodać do linków rel="nofallow" ?

jak dodasz atrybut nofollow do linków systemowych to zarobisz BANA i osobiscie bede pierwszy ktory by cie podpierniczyl do wlasciciela lub admina kazdego systemu z takim czyms

jak juz podalem jak chcesz stosowac sie do wytycznych to bedziesz daleko i zostanie ci adwors a do tego dazy google, aby inwestowac w kampanie u nich a nie jakies głupie pozycjonowanie

a jak przytoczyles te wytyczne to:

Dlatego popieramy atrybut nofollow,
nie ma tu nic wymagamy, a ze pozniej pisza
ale Ci, którzy pragną, aby ich strony zdobywały wyższe pozycje w indeksie, powinni skoncentrować się na tematycznych linkach lub korzystać z atrybutu nofollow. Jeżeli znajdziemy na stronie linki do witryn, które traktujemy jako spam lub które postrzegamy jako nisko wartościowe, może to one negatywnie wpłynąć na reputację witryny.
no to qrde jak mam byc wyzej gdy linki ktore kieruja do mnie powinny miec ten atrybut to jak mam podniesc sie w wynikach, aha kupic kampanie Adwors ;)

nie chcesz korzystac z systemów nie korzystaj ale google w swoich wytycznych ma tak jakby rozdwojenie - nie zezwala na linkowanie w celu podniesienia pozycji a z drugiej strony nie ma mozliwosc aby w wyniakch organicznych podniesc swojej pozycji bez tego linkowania tzw naturalnego

BANERY REKLAMOWE

jak dodasz atrybut nofollow do linków systemowych to zarobisz BANA i osobiscie bede pierwszy ktory by cie podpierniczyl do wlasciciela lub admina kazdego systemu z takim czyms

Przecież nie łamie zasad systemu który jest systemem linków reklamowych. Więc za co ban?

gdzie napisali ze dopuszczają linkowanie w przypadku zwiększenia ruchu - bo ja tego nigdzie nie znalazłem

Moja siostra chodziła do liceum informatycznego i mieli zajęcia z WGPI (Wyszukiwanie Gromadzenie Przetwarzanie Informacji). Trzeba szukać

Jak sam niedawno prosiłeś o radę to byłeś mniej bezczelny!;)! Nikt Ci zresztą tak nie odpisał.

Swoją drogą odnośnie polityki Googole dotyczącej zamieszczania linków gadasz głupoty, twoja opisywanie tematu jest strasznie spłaszczone. Szukaj dalej.

lolki - a czy weblink jest jedynym SWL, a z tego co czytalem jesli mowisz o webie

Kod generowany przez System musi zostać wklejony na każdą stronę WWW bez modyfikacji.
czyli jesli dokona modyfikacji aby linki wyswietlały sie z nofollow to złamie regulamin a sadze ze 99% korzystajacych z tego systemu czy kazdego innego zrobilo by to samo bez skrupułów, czyli zglosilo by ze sa oszukwiani przez ta osobę

zreszta jak widze tworzacy ten temat chciał pomocy a teraz zachowuje sie jak PAN wszystko wiedzący wiec mi tez odchodzi ochota na odpowiadania innym co źle zrobili, gdy widze takie osoby

BANERY REKLAMOWE

jak dodasz atrybut nofollow do linków systemowych to zarobisz BANA...

Wydaje mi się, że autor chce dodać do własnych linków wyświetlanych w systemie.

Xann i co Ty na to? Zrób w panelu, przy linku jakiś pierdolnik. Koleś go zaznacza i ma linki nofollow. Wilk syty i owca cała ;)

Chłopie gdybyś stosował się do wytycznych to dodałbyś stronę do 5 katalogów, no może max 10(onet, wp, gwiazdor i jeszcze kilka bo reszta jest be), nie korzystałbyś z precli bo one sa be, nie wymieniał byś się linkami bez no follow i tak jeszcze mozna pisac, ale reasumując znajdowałbyś się na 15 stronie wyników. (pamiętaj ze robienie zapleczy tez jest be)

to było kierowane do autora tematu nie Lukasa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności