Skocz do zawartości

I poszedł filtr!

Namo

Rekomendowane odpowiedzi

zeszła bo ktoś napisał, że sposobem na wyjście z filtra jest stosowanie sie do wytycznych G, co oczywiście pewnie powoduje i zdjęcie filtra, tylko co z tego jeżeli:

a) na konkurencyjnych i nawet srednio konkurencyjnych frazach stosując się do wytycznych jesteś czasami dalej niż byś dostał nawet filtra za łamanie wytycznych :]

:) stosując wytyczne możesz mieć naprawdę dobry i bardzo popularny serwis, tylko ile powstaje portali typu nasza-klasa?

c) sposób ze stosowaniem się do wytycznych jako lek na filtr, to jak kapitulacja, a nie sposób...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

niejednokrotnie tu na PIO czytałem ze pozycjonowanie stron jest niezgodne z polityką Google , wiec jeżeli ktoś się decyduje na pozycjonowanie strony to raczej jednoznaczne jest to ze akceptuje fakt ze kiedyś może za to zostać ukarany

Kwestia tylko jak robić zeby nie zostać ukaranym albo zminimalizować szanse na kare

Szukaj stron tematycznie podobnych. Niech artykuły i te serwisy "polecają" Twoją stronę jak dobrego ginekologa.

No patrz! Mam firmową stronę o przemysłowych obieraczkach do ziemniaków. Szukałem... Przez trzy lata (trzy lata!) nikt nie polecił mnie jak dobrego ginekologa. Po 36 miesiącach nie mam żadnego linku zwrotnego. Dlaczego?

Widziałem, że konkurencję polecają. Na różnych blogach zachwalają ich obieraczki i linkują do ich stron. Oni są na górze, ja w trzeciej dziesiątce. Ogromny pech, nie potrafię inaczej tego wytłumaczyć. Przecież wiem, że moje obieraczki nie są gorze! - a nie mam tylu zachwalających opinii, ba! nie mam żadnej :)

była...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności