Skocz do zawartości

Czary z mleka

Tomen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zbytnio to upraszczasz, a oni się tak starają, to jest losowy, algorytm chaosu.

jednak w tym chaosie jest jakiś porządek. Tylko, że ten porządek jest tylko z nazwy :) Nie widzę na dziś jakichkolwiek analogi - wiem, że ostatnio przełączona została nowa kolekcja i może w niej zabraknąć kilku stron, które dotychczas znajdowały się w wynikach wyszukiwania. Ale wyniki są zdecydowanie inne niż wcześniej.

Widzisz jakieś analogie???

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

Nie znacie się zupełnie. To jest jak za komuny - wszystkim po równo, nie zależne od tego jak wygląda strona. Prędzej czy później musi być pierwsza i musi być ostatnia ... :)

Dała matka rozum? To kombinuj.

Fuckin Shit! Nic jeszcze nie czytałam, ale co się fu*k dzieje! Wracam sobie jak człowiek normalnie z urlopu. I co widzę: collaps!

???

Zaraz wszystko przeczytam - ale musiałam dać wyraz moich zszokowanym emocjom. Shit. To koniec.

.....

Idę umrzeć. Na oko: to co widzę - to jest akurat - "wymierzone"

konkretnie przeciwko mnie. :D

Gosh. Muszę ochłonąć. Wody ....

odśnieżanie, koszenie, usługi transportowe

igły, maszyny dziewiarskie, szwalnicze

moda damska, odzież damska

jesli macie strony z ramkami to mozecie sie narazie pozegnac. ja mialem wszystko na ramkach i wyrzucilo mnie calkowicie. zrobilem jedna strone bez ramek i juz jestem w katalogu ale zato nie indeksuje mi podstron ktore maja ramki wbudowane. mam nadizeje ze to sie szybko zmieni.

Beznadziejny ten nowy onet.... zreszta jak stary:) choc w tym starym dalo sie cokolwiek znalezc a teraz ? :D

A ja nie miałem ani ramek ani spamu - po prostu dobrze zbudowane strony z solidnym, budowanym od dłuższego czasu zapleczem linków. I co sie stalo? Polecialy w dół. Nie mam pojęcia czemu. Na Google nadal czołówka a w Onecie w najlepszym wypadku koniec pierwszej strony a bywa, ze i z 9 miejsca na 140 polecialem...

Pewne zależności widać, wiele stron należących do systemów linkor lub linkuj wyskakują pod pewnymi słowami kluczowymi, tylko nie tak jak to chcieli twórcy tych systemów.

Strona o tematyce zupełnie innej niż spływy kajakowe potrafi wyskoczyć pod słowem spływy kajakowe na pierwszej stronie jak www.forum.pozycjonowanie.odu.pl, dzięki linkowi prowadzącemu do strony o spływach kajakowych. Według mnie ewidentny błąd w ustawieniach lub brak ustalonego indeksu. Ta sama strona wózki widłowe pierwsza pozycja.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

Ja również jestem zaszokowany działaniami onetu z 3 serwisów ( 1 na ramkach 2 na tabelach) gdzie na 25-30 słów kluczowych miałem 1-5 miejse teraz tylko 1 strona wewnętrzna z serwisu z ramki , jednego serwisu brak a jeden na 500 pozycji ( z pierwszej na 10-15 słów kluczowych ! ).

Niestety nie mogę się powiesić bo żona dzieci itd.

Poczekam do poniedziałku.

Nie wiem czy zauwazyliście ale algo onetu mnei dzisiaj pozytywnei zaskoczył

mianowicie stara sie porownywac szukana fraze z roznymi odmianami

przykładowo

fraza klimatom

w contencie podkresla

klimat (i tutaj myslalem ze dziala na zasadzie obciannia koncowek) ale !

podkresla tez klimacie wiec juz dodaje odmiany

a to juz ciekawe rozwiazanie, jeszcze na 100% nie wiem czy tak jest ale to na prawde duzy skok

a ile możliwości względem pozycjonowania stwarza, czyżby content king?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności