Skocz do zawartości

opinie na temat SEO Adder

marek80

Rekomendowane odpowiedzi

a dodawarka.info ?? - obecnie tym dodaje.

Kupilem na probe za 25zl, 2500 linkow do dodania. Sa raporty z dodawanych linkow i tak: sprawdzam miejsce gdzie moj link powinienen byc dodany i kupa, ostatnie wpisy w katalogach 1-2 lata temu a mojego linka nie ma. Jest tak w zdecydowanej wiekszosci przypadkow. Kasa w bloto - nie polecam.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie opowiadaj Waść głupot.

Co w mojej wypowiedzi jest głupotą. W większości przypadków tak jest. Wytłumacz mi czemu właściciele najlepszych polskich katalogów wprowadzają zabezpieczenia tak, aby adder sobie z nimi nie radził ?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Z Twojej wypowiedzi wynika, że to jest nieunikniony los katalogów, co jest właśnie głupotą.

Zapytaj właścicieli tych katalogów, dlaczego to robią. Nie znam ich pobudek - pewnie każdy ma inną. Ja nie jestem właścicielem żadnego z nich, za to mam kilka katalogów otwartych na addera i mają się one całkiem nieźle.

Uzywam do3 stron. Nie mam czasu na katalogowanie. Jestem zadowolony. Faktycznie moze ma braki, ale jest wygodny , automatyczny. Ustawiasz i zapominasz. Tylko dodawac nowe bazy co jakis czas.

Jesli masz pieniadze zainwestuj. Ale co ja tam moge wiedziec :)

Do tego dobra optymalizacja, i prywatna wymiana linkami z portalami pokrewnymi tematycznie. I cierpliwosc. :)

pozdrawiam

Kupilem na probe za 25zl, 2500 linkow do dodania. Sa raporty z dodawanych linkow i tak: sprawdzam miejsce gdzie moj link powinienen byc dodany i kupa, ostatnie wpisy w katalogach 1-2 lata temu a mojego linka nie ma. Jest tak w zdecydowanej wiekszosci przypadkow. Kasa w bloto - nie polecam.

Poprawne dodania to 5%, 15% a moze az 30%?

Treningi WattUp.pl

Z Twojej wypowiedzi wynika, że to jest nieunikniony los katalogów, co jest właśnie głupotą.

Zapytaj właścicieli tych katalogów, dlaczego to robią. Nie znam ich pobudek - pewnie każdy ma inną. Ja nie jestem właścicielem żadnego z nich, za to mam kilka katalogów otwartych na addera i mają się one całkiem nieźle.

Lepiej nie wnioskuj bo to się źle kończy.

Wprowadzają zabezpieczenia bo nie mają czasu na moderacje wpisów przydzielonych do złych kategorii ,zabawę z usuwaniem masowo dodanych spamów to chyba jasne ?

Dobre katalogi są nastawione na ręczne dodawanie, z dobrze dobraną kategorią itp, im nie zależy na site pod swl, który generują masowo automaty na katalogach.

...siłą woli ,jeżeli katalog pozwala sobie na to ,by zasypywał go adder będzie mieć bana predzej czy pozniej.

Nie opowiadaj Waść głupot.

pokaz mi choc jeden katalog ktory jest zawalony adderem i ma sie dobrze. bo ja nie znam zadnego i tez jestem zdania ze addera sie powinno blokowac. na dzien dzisiejszy mam 6 tys wpisow w katalogu, wszystko z addera. i mam dosc moderowania tego, wiec trzeba zablokowac. chyba ze ktos ma katalog w pompie, grunt zeby bylo kilka punktow i koniec.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Śmieszy mnie ktoś kto ma 1 stronę, na której powinno mu przecież zależeć, a chciałby aby mu automat sam dodawał do niej linki, nie wiadomo gdzie ...

Ja używam addera do katalogowania zaplecz, a stronę docelową zanim dodam ręcznie do katalogu, to jeszcze ten katalog oglądam na wszystkie strony najpierw :D

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Lepiej nie wnioskuj bo to się źle kończy.

Pozwól, że jeszcze raz Cię zacytuję:

jeżeli katalog pozwala sobie na to ,by zasypywał go adder będzie mieć bana predzej czy pozniej.

Śmieszy mnie ktoś kto ma 1 stronę, na której powinno mu przecież zależeć, a chciałby aby mu automat sam dodawał do niej linki, nie wiadomo gdzie ...

To wynika z niewiedzy, addera fundują sobie ludzie, bo myślą ,że na tym polega pozycjonowanie i adder to rzecz niezbędna. Zobacz choćby jak reklamuje swój produkt twórca - jako produkt do pozycjonowania, wybijania fraz w Google. I słusznie bo ma dzięki temu wielu klientów.

Poprawne dodania to 5%, 15% a moze az 30%?

Nie robie dokladnych statystyk ale jak czasem sprawdzam to na 10 'dodanych' linkow trafi sie 1, gora 2 ktore faktycznie widnieja w katalogu.

• 3 lata później...

jak czytam niektóre z waszych wypowiedzi to aż nóż się w kieszeni otwiera jakie głupoty wypisujecie. Wszystko źle i niedobrze. Ja używam od dawna addera. Obecnie zakupiłem sobie wersję 8 i nie mam powodów do narzekań. Wręcz przeciwnie. Dużo fajnych funkcji i możliwości. No i najważniejsze -> duża baza różnych adresów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności