Skocz do zawartości

opinie na temat SEO Adder

marek80

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Seo adder był fajny jak nie było nic innego, teraz dostałem mailing jaki to seoadder jest cudowny, trochę mnie zdziwiło że pio puściło mailing od tego czegoś. Ja pamiętam addera 3 jak zaczynałem mój pierwszy automat to był.. Ani razu go nie użyłem bo nie umiałem skonfigurować.

... trochę mnie zdziwiło że pio puściło mailing od tego czegoś...

jest kasa jest interes, wiec nie ma co sie dziwić :D

mozna chyba sobie gdzieś w ustawieniach zrezygnowac z mailingu na PiO, tylko po co?

skoro admini zarabiają troszkę na tym to ----> bardzo dobrze :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Trochę przekombinowana kampania reklamowa, za dużo tej promocji SEO Adder za mało naturalności, za dużo sztucznych komentarzy w stylu ach och co to za program, jaki super. Użytkownik nie jest głupi, zobaczy jeden, drugi, trzeci o "nabijaniu" w butelkę i zapali się żółte światło. Zweryfikuje uzyskane informacje przed zakupem i pozna prawdziwe fakty = zrezygnuje z zakupu.

Choć z drugiej strony jest sporo negatywnych opinii - pisanych w 99% zapewne przez konkurencję to jednak za dużo sztuczności w promocji. Można o wiele lepiej zrealizować kampanię ale tak to jest jak chce się coś na szybko wypromować :|

Kompletnie nie trafiliście pozycjoner nawet początkujący to cwana sztuka (w pozytywnym znaczeniu) i tak łatwo kota w worku nie kupi... ale każdego można podejść :D

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Przekombinowane to mało powiedziane. Jeśli to coś rzeczywiście działa tak jak niektórzy próbują nas przekonać, to dlaczego nie udostępnią za free 5-10 osobom z tego forum, które mają pojęcie o temacie. Wyjdzie taniej niż te wszystkie mailingi itp...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

admini raczej nie zarabiają :D

Niestety wcześniejsze doświadczenia z adderem nie napawają optymizmem... chociaż dobrze by było poczytać recenzję najnowszego addera, mimo, że nie liczyłbym na cuda, to rzetelną opinia zawsze by się przydała.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

• 4 lata później...

Odkopuje temat :D

Miałem addera, tam sobie coś dodawał przez jakiś ROK, program zaczął nagle się sypać, administracja nie potrafiła go naprawić bite 3 miesiące... ciągle była win serwera, kup u nich serwer będzie dobrze... pierdzielenie...

Zażądałem zwrotu kasy to wcisneli mi jakiś admailer, myśle i tak nie odzyskam i tak więc, trudno, przestałem korzystać z tego addera ale po roku przypomniałem że mam licencje, kupiłem pakiet VIP zainstalował i działał dobrze przez 7 dni...

Znów to samo, oczywiście wina serwera, admin sprawdził serwer 10x od góry do dołu i wszystko ok... inne programy działają tylko adder nie, napisałem jakie są problemy z nim do administracji addera i dostałem odpowiedź że "nie łączy do bazy danych"

Program zacinał się na jednym katalogu wordpress i zanim go nie skasowałem ciągle go szturmował ten katalog i tylko ten, nie zapisywał katalogów do bazy a jak zapisał na jutro już go nie było, nawet nie sprawdzał tego katalogu a już wywalał, nie potrafił prawidłowo określić katalogu, dodaje do stron forumsamochowe.pl/masapodstron i twierdzi że ten adres strony to creatapage (takich stron była masa, w dzien potrafił dodać i 50 stron cratapage, na to forum też walił spam...)

Paranoja, a to wszystko to błąd połączenia z bazą danych, adder zdechł całkowicie, nie aktualizują już katalogów ani nic... jak napisał mi admin "mają ważniejsze projekty jak adder, prosze naprawić sobie samemu" hoho!!

Jakiś miesiąc temu administracja serwera wyłączyła mi crony, jaki się okazuje adder napierdzielał do google tyle zapytań że google brało to za ddos... oczywiście to pewnie brak połączenia z bazą danych.

W razie by zaprzeczali... Wrzucę wszystkie korespondencje, przypadkiem dostałem od ich klientów wszystkie maile, masa skarg, na te same problemy co miałem ja, tłumaczenia są mega, najlepsze było że to wina serwera, a to u nich stał program :D SUPRISE.

NIE POLECAM, unikać, unikać unikać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności