Skocz do zawartości

opinie na temat SEO Adder

marek80

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w 2009-2010r było ok 8000 AA precli na wordpress, ok 3000 webmini, ok  4000 easydir, 1s00 katalogów na skrypcie seokatalog, jakieś niedobitki qlweb, i reszta cmsów. Publiczna otwarta baza dochodziła do ok 20 000 miejscówek. Oczywiście sporo było na sub-domenach bo SWLi przyjmowali sub-domeny.

Pierwsza wersja omni byla nawet całkiem niezła, tak samo jak publiker. A szablon do zenka dodający do seokatalogów to byla tajemna broń :D

Niewtajemniczeni słuchali i wierzyli w bajki o zatrudnionych 20 hindusach które "ręcznie" dodają do katalogów.

Później Darek zrobił SEOcat i mit, że seokatalog nie da się spamować automatem pękł jak mydlana bańka :D Ale trzeba przyznać General dzielnie grał swoją role do samego końca :D

Piękne czasy to były qlweby i Adder 3.x oraz masowe stawianie kopii wiki i dmoza :) i skargi od hostingów, że cache od wiki przekroczył 200K dopuszczalnych plików na serwerze :D

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

a ja wam mówię: wrócą jeszcze czasy że te stare systemy zaczną działać znowu :D

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Piękne czasy to były qlweby i Adder 3.x

Piękne czasy to były 15 lat temu. Ktoś jeszcze pamięta dialery? :P

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

(...)Darek zrobił SEOcat i mit, że seokatalog nie da się spamować automatem pękł jak mydlana bajka(...)

Najpierw były sieci neuronowe braci :D Pamiętam te czasy, kiedy miałem szablon do seokatalogów w sicksubmitterze i za wpis wyciągałem po 50 groszy.

@blake - pamiętam jak dialer z dialogu podmieniony został u mnie na ten z gadugadu - po miesięcu przyszedł rachunek ponad 1k za internet :/

ja wam mówię: wrócą jeszcze czasy że te stare systemy zaczną działać znow

a wiesz, że wiele naprawdę wraca.

Najpierw były sieci neuronowe braci  :D

Tak tak, zapomniałem, ale sieci i escat jakoś długo nie po działali.

Generalnie ciekawie było.

@blake - pamiętam jak dialer z dialogu podmieniony został u mnie na ten z gadugadu - po miesięcu przyszedł rachunek ponad 1k za internet :/

No bo to tak działało właśnie ;)

Xann i jego "trzepanie jelonków" przy mykach, które sięna dialerach robiło to mały pikuś jest, to taki wielbłądek na plaży w Międzyzdrojach - można by rzec... ;) W tamtym czasie miałem coś w rodzaju obecnego filmweba (gdybym wtedy nie porzucił projektu to kto wie, czy filmweb w ogóle by powstał). Ale w czasach, gdzie nie było neo i SDI bardzo przyjemnie oglądało się kolejne połączenia z dialerami ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności