Skocz do zawartości

Nowy katalog stron firmowych

Rocky77

Rekomendowane odpowiedzi

I oto nowy katalog firm na własnej domenie, i lekko zmodyfikowanej wersji otwarty mini.

Zapraszam do dodawania stron firmowych (katalogów stron, teledysków, forów itp.) nie dodawajcie bo nie zaakceptuje :)

Tylko strony firmowe! Moderacja kilka razy na dobę, zapraszam :(

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Do szału mnie to doprowadza jak ktoś pisze katalog stron firmowych a gdzie masz tam weryfikacje nip , sprawdzasz czy faktycznie prowadzą działalność gospodarczą. Pisz ze katalog wartościowych stron a nie wyjeżdzasz ze strony firmowe. Na firmowych masz nip regon i numer konta oraz adres firmy. Założysz własną działalność będziesz płacił zus to zrozumiesz o czym mówię. Narzekają że płace małe ze kryzys a wszyscy k... kradną.

nip zostanie zlikwidowany.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Do szału mnie to doprowadza jak ktoś pisze katalog stron firmowych a gdzie masz tam weryfikacje nip , sprawdzasz czy faktycznie prowadzą działalność gospodarczą.

To może jeszcze mam po US dzwonić i weryfikować poprawność danych? :)

Założysz własną działalność będziesz płacił zus to zrozumiesz o czym mówię.

prowadzę działalność ...

ale nei płacisz zus-u :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

spookypld boli cię nie nie możesz swojego blogaska dodać, czy o co Ci chodzi?

Chyba napisałem że katalog jest nowy (dokładniej to zmienił domenę) czyli logiczne, że dopiero zaczynam go promować, więc po co to :)

edit: chyba przestanę tu pisać o swoich nowych katalogach, każdy zainteresowany chyba i tak zagląda na listę Mar-a :)

Mój słitaśny blogasek brzydzi się brudnych śmieciowych katalogów. Poza tym to codziennie powstaje kilkadziesiąt nowych, (moim zdaniem) równie nic nie wartych katalogów, więc na cholerę jeszcze takie reklamować na forum?

edit: właśnie na liście xxx jest takich pełno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności