Skocz do zawartości

przekierowanie

lol&roll

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich

serwis hostingowy mojego sklepu zrobił przekierowanie

<HTML><script language=JavaScript> document.location="/sklep/index.php"; </SCRIPT></HTML>

ten kod (i tylko to!!!) jest w index.html który jest w katalogu /public_html (nadrzędnym do katalogu /sklep)

po tym stronka spadła o 30 pozycji. czy to jest przyczyna? i jak można to zmienić? czy powinni użyć mod_rewrite?

z góry dzięki

Tak, powinienes zrobic przekierowanie 301.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Wstaw ten kod w pierwszych linijkach pliku index.php w głównym.

Roboty raczej nie czytają javascript, wiec wszedł i w pliku głównym nic nie było wiec spadek. Tak mi się wydaje.

<?php
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: /sklep/index.php");
header("Connection: close");
exit;
?>

www.ZamowNocleg.pl - System rezerwacji noclegów

Zakopane noclegi apartamenty, pokoje kwatery, hotele

Sopot noclegi Kwatery prywatne, pensjonaty

Noclegi

Wstaw ten kod w pierwszych linijkach pliku index.php w głównym.

Roboty raczej nie czytają javascript, wiec wszedł i w pliku głównym nic nie było wiec spadek. Tak mi się wydaje.

<?php
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: /sklep/index.php");
header("Connection: close");
exit;
?>

no wstawiłem i panel admina mi przestał działać a fachowcy z hostingu nabrali wody w usta. sklep na OS commerce

Pomóżcie proszę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności