Skocz do zawartości

AZ.PL temat powraca

k3rn3l

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do użytkowników.

Jakie macie doświadczenie z az.pl ?

Mi polecił ten hosting znajomy nie było żądnych problemów.

Od 4 dni non stop strona pada.

Albo się nie niewyświetla labo informacja typu:

Not Found

The requested URL / was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.10 (Unix) mod_ssl/2.2.10 OpenSSL/0.9.8i mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at xxx.pl Port 80

Od 1h próbuję się dodzwonić do działu technicznego gdzie dostaję informacje że najszycbiej mogę być połączony za 15 minut.

Pani z działu obsługi przełącza mnie do działu technicznego a tam rozłączają telefon.....

Połączenie się urywa

Powiem szczerze, że ja się strasznie przejechałem na usługach tej firmie, tym bardziej, że chciałem przenieść większość moich Klientów właśnie tam z home.pl

Jeżeli ktoś chce więcej informacji to jak najbardziej udzielę mu ich a firmie az życzę powodzenia.

Kurna jak słyszę że UPLOAD serwera na granicy 99%, to mnie krew zalewa ...

Marketing w sieci - da się ?

Podpisuję się rękoma i nogami pod wypowiedziami przedmówców.

Nie mam żadnych zastrzeżeń do AZ jeżeli chodzi o domeny ale hosting jest do kitu. Uciekłem już stamtąd z kilkunastoma stronami i dalej uciekam :-) Chociaż niektóre ich serwery są lepsze od innych - jezeli ktoś trafi np. na Swarog ma przechlapane, mam 1 starszą stronę, która jest na ich starym serwerze (Hermes albo Weles) i chodzi jako tako.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności