Skocz do zawartości

Uwaga mocne

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No i co z tego, że my to wyśmiejemy, bo to tylko płacz i zgrzyt zębów, jak i tak firmy - niczego nie świadome będą łapać się na takie "profesjonalne" usługi. Ogólnie to bardzo negatywnie wpływa na nasz rynek, ale co można zrobić?

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Oferta jak oferta. Skoro uważają, że im się to opłaci to niech robią. Zdecydowaną wiekszośc fraz lokalnych da się zrobić za 50 pln netto, chociaż na niektóre to pewnie error 404 rzeczywiście wystawiają :)

Mnie bardziej bawi napis "Copywright" w stopce. Zapewne nie wiedzą co to znaczy i po co to jest, ale jak wszyscy to mają to wszyscy :)

mocne to jest to (żródło https://www.50pln.pl/pozycjonowanie/pozycjonowanie.html ):

Jak wybrać odpowiednią firmę?

GOOGLE przygotowało specjalny artykuł dotyczący wyboru firmy SEO: https://www.google.pl/support/webmasters/bi...py?answer=35291. GOOGLE proponuje pytania, jakie powinieneś zadać firmie SEO. My udzielamy Ci na nie odpowiedzi:

...

Czy stosujesz się do wskazówek Google dla webmasterów?

Tak, oczywiście. W zależności od potrzeb i budżetu naszego klienta, dostosowujemy stronę do standardów W3C, udzielamy wskazówek co do wyglądu, świadczymy bezpłatne usługi w zakresie SEO Copywritingu.

...

Jakie masz doświadczenie w mojej branży?

Pracując dla kilkuset firm, ciężko trafić na branżę i wyrażenia kluczowe, których do tej pory nie pozycjonowaliśmy.

...

Jakie masz doświadczenie związane z rozwojem międzynarodowych witryn?

Jesteśmy redaktorami największego katalogu stron internetowych na świecie DMOZ, którego włąścicielem jest samo GOOGLE.

już teraz wiem:

na cyzm polega stosowanie się do wytycznych G

że mało której feazy nie wybili, nie wiem czy wszystkie z miastem w tle, ale czy to wazne :]

dlaczego niektóre dobre strony nie są dodawane do dmoz :]

edit: dodane źródło, co by o plagiat nie oskarżyli :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Chyba komuś naprawdę przeszkadza ta firma że tak ją tutaj pokazał.

Mają taką a nie inną ofertę, ich problem czy uda im się z tego wywiązać czy nie.

Mają taki pomysł na biznes i marketing a nie inny - dlaczego mam osądzać coś czego nie spróbowałem ?

Życie zweryfikuje.

Na allegro można dostać pozycjonowanie za 9,99 na każdą frazę i sprzedający ma 100% pozytywów - czyli wszyscy są zadowoleni :aggressive:

nic w tym smiesznego ani mocnego

wyceni ktos fraze za 1000 zl to smiech

wyceni za 10 zl tez smiech

nie ma smiechu tylko w sytuacji jak trafi klient do tego ktory sie smieje

Tyle piprz.... o nagabywaniu siebie a ktos sam taka atmosfere tworzy

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności