Skocz do zawartości

Uwaga mocne

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Są samochody za 30 tysięcy jak i za 300 tysięcy.

Ja nie słyszałem, aby Porsche, Mercedes czy BMW narzekało, że Fiat sprzedaje Pandę po niemal dumpingowych cenach ;]

Nawet to, że Fiat podaje, że Panda to komfortowy, bezpieczny, rodzinny samochód nie wzrusza producentów dobrych SUV'ów, które to przecież są komfortowe, bezpieczne i rodzinne a nie jakaś tam Panda.

Aby było ciekawiej to należy dodać, że Fiat jest właścicielem Ferrari :)

A przy Fiacie Bravo jest napisane: znakomite osiągi, zaawansowana technologia i bezpieczeństwo - no, jakby czytać o Ferrari :]

Zamiast gadać lepiej więcej zarabiać. A jak się aspiruje do marki rzędu Mercedes, Ferrari, BMW, itd. to aby nie ujmować sobie powagi lepiej nie komentować i porównywać sowich usług z Dacią.

Lepiej natomiast stworzyć swoją tańszą / droższą markę aby na każdym poziomie usług zarabiać, bo w przyszłości można skończyć tak jak te super-sportowe-och-ach Ferrari w rękach tego taniego-lichego-pchi Fiata :]

• 2 lata później...
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

heh, co do wyżej wymienionej firmy to właśnie wczoraj odwiedził mnie klient, który przeszedł do nich ode mnie bo TOP5 na popularną frazę było mu za mało. Odwiedził mnie wczoraj żeby prosić abym dalej ja zajmował się pozycjonowaniem bo po ich działaniach spadł na pozycje 16-18.

Pamiętam jak parę miesięcy temu przekonywał mnie, że na pewno są najlepsi bo swoje strony na słowo 'pozycjonowanie' maja w topie i że to coś oznacza. Chyba właśnie to że bardziej pozycjonują siebie niż strony klientów. No ale było tanio.

pomyślcie na to szerzej... trafia się 5 fraz

wypas owiec warszawa

piekna krowa olsztyn

xann warszawa

marudze olsztyn

pozycjonowanie warszawa

na 4 z tych fraz zysk maja praktycznie 99% 1 msc idzie na koszta reszta zysk wiec przez 14 msc zyskują 650 zl na 1 frazie... .. do jednej frazy muszą dołożyć powiedzmy nawet te 200zl... ale tez w okresie 14 msc im się zwróci bo wiadomo ze frazy regionalnej nie trzeba non stop mocno linkować:P

zgasiłem dowcip xanna przepraszam :D

Zajmująca lektura- NieKoniecznieŚmieszna ale ciekawa :)

Interesujące, że Xann ani razu nie zabrał głosu. Jakby go komentarze nieco przytłoczyły ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności