Skocz do zawartości

Pytania raczkującego pozycjonera

AluStar

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już pisałem w innym temacie - dopiero raczkuję, dlatego proszę o wyrozumiałość. Mam pare pytań. Do rzeczy:

1)Strona ma dopiero miesiąc, po wpisaniu frazy: katalog firm prostowanie felg jest na 7 miejscu co mnie bardzo cieszy, podobnie jest z: katalog firm sprzedaż felg. Tylko pod frazą felgi nie ma jej w ogóle? Nie zdziwiłbym się gdyby była na 124,422 pozycji, ale czemu jej nie ma w ogóle skoro serwis jest poświęcony felgom?

2)Noi prosiłbym profesorów tego forum o parę porad na początku (nie myślcie że nie czytałem tematów, bo co jak co ale te forum dobrze prześwietliłem) dotyczącej mojej witryny.

Adres: www.infofelgi.pl

Szczególnie na frazy związane z oponkami. Ale pamiętaj o jednej zasadzie cierpliwie i powoli do przodu, ale bez przesady.

Poza katalogami nie mam pomysłów na darmowe linkowanie. Chyba, że wymiana linków z innymi serwisami, problem w tym, że w tej branży 99% stron internetowych to firmy, które nie za bardzą chcą współpracować, bo traktują stronę jako wizytówkę. Spamować też nie mam zamiaru. Jest szansa, że samymi katologami osiągnę sukces? I tak jestem pełen podziwu, że po wpisaniu prostowanie felg wyskakuje na 13 pozycji. Jak dla mnie bomba jak na miesiąc pracy i 2 tygodnia istnienia w wyszukiwarkach.

I tak jestem pełen podziwu, że po wpisaniu prostowanie felg wyskakuje na 13 pozycji. Jak dla mnie bomba jak na miesiąc pracy i 2 tygodnia istnienia w wyszukiwarkach.

Spadniesz jak skonczy sie FSB.

Pozostaje jeszcze dopalenie SWLem, ale podstawa to statyczne linki.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

możesz linkować swoją stronę jeszcze z preceli....

a jak już dodasz do wszystkich to możesz zrobić jakąś prostą stronkę tematyczną i ją dodać do katalogów i preceli a później puścić linka do tej na której bardziej ci zależy

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności