Skocz do zawartości

Zmiana dmeny, a pozycja w google

ViX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Aktualnie mam subdomenę *.nrs.pl, chcę przenieść stronę na własny serwer i podpiąć domenę *.pl

zastanawiam się jak nie dopuścić do spadku pozycji witryny w google. strona jest indeksowana na

1- 10 miejsca (a wiec dla mnie wysoko) Co zrobić oprócz tymczasowego przekierowania strony

ze starego adresu na obecny aby nie stracić pozycji?

• 2 tygodnie później...
Ale gdzies na tym forum czytałem, że faktycznie moc przechodzi na nową domenę ale po pewnym czasie strona zaczyna leciec w dół.

Wątpię w to co mówisz, ja zrobiłem przekierowanie ze starej domeny na nową i pozycja również przeszła, i cały czas linkowałem później jak nie przedłużyłem na kolejny rok, domena zniknęła z mojego konta a pozycja została, choćby dlatego że nie spoczełem na laurach i cały czas dodawałem do katalogów.

Aktualnie mam subdomenę *.nrs.pl, chcę przenieść stronę na własny serwer i podpiąć domenę *.pl

zastanawiam się jak nie dopuścić do spadku pozycji witryny w google. strona jest indeksowana na

1- 10 miejsca (a wiec dla mnie wysoko) Co zrobić oprócz tymczasowego przekierowania strony

ze starego adresu na obecny aby nie stracić pozycji?

spadnie , na bank spadnie a przekierowanie nie pomoże, w dużej mierze zaleczy ciężkość frazy

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności