Skocz do zawartości

Katalog Gąsikowy

holee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam;

Po dwóch latach doczekałem się odbanowania jednego z moich katalogów.

Popracowałem troszkę nad nim i wyszło to jak wyszło.

Katalog postawiony jest na pierwotnej wersji otwarty.mini. Z moich modyfikacji można wymienić:

- całkowicie zmieniona grafika;

- zmieniona struktura linków wewnętrznych, w tym wyrzucone numer ID z linków;

- wprowadzone tagi z prawdziwego zdarzenia (nie działające na wyszukiwarce) + chmura tagów - możliwość

- dodawania kanału RSS

- możliwość komentowania wpisów

- możliwość oceniania wpisów

- możliwość zgłaszania błędów lub spamu

- dodany bardziej przyjazny pager

- podstrony z: losowymi, ostatnimi, popularnymi, najlepszymi oraz alfabetycznie ułożonymi wpisami;

- wyświetlanie podobnych wpisów w szczegółach;

- oraz wiele wcześniejszych, które już prawie każdy ma :)

Katalog jest moderowany, póki co bezpłatny więc zapraszam do wpisywania własnych stron.

Wszelkie uwagi będą mile widziane. Coś się może wykrzaczyć więc proszę o wyrozumiałość.

Jak nie będzie żadnych problemów z modyfikacjami to wprowadzę je do moich pozostałych.

Adres: Katalog Gąsik

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

ale znowu katalog nie radzi sobie z UTF-8

Hmm, dodawałem stronę w kodowaniu UTF i jakoś nie miałem krzaczków. Przyjrzę się temu.

na razie jedna strona zaindeksowana

Jak już wspomniałem katalog był zbanowany przez długi długi czas, będzie lepiej.

Dziękuję za miłe słowa.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Problemy z kodowaniem poprawione. Ponadto dodałem nowy modulik wyszukiwanych haseł. Myślę, że jeszcze bardziej polepszy to linkowanie.

Pozdrawiam

• 1 rok później...

Panie "holee" wysłałem na twój katalog www.gasik.net sms tydzień temu i do dziś nie dostałem kodu a kasę mi zjadło.

Odpisujesz Pan głupoty ze to nie twoja wina a jednak twoja bo ty świadczysz usługę i ty z operatorem to wyjaśniaj jeżeli nie otrzymam zwrotu pieniędzy ale kodu napiszę prawdę na każdym forum jakie znam i portalu że wyłudzasz pieniądze za pośrednictwem swojego katalogu i oczywiście zgłoszę sprawę do na policję aby przyjrzeli się twoim poczynaniom no i wiadomo urząd skarbowy bo muszą sprawdzić poprawność prowadzenia twojej działalności a oni raczej nie darują nikomu żadnej złotówki.

Piszę tutaj bo nie mam kontaktu do Pana i odpisuje Pan głupoty tak tego nie zostawię po mimo że to niska kwota i nie warta zachodu ale dla zasady za olewanie klienta jestem zmuszony wyciągnąć konsekwencje.

Czekam na reakcje jakąś bo na razie wyłudziłeś tylko kasę za usługę którą nie wykonałeś.

• 2 lata później...

Witam;

Jako, że pojawiła się w katalogu dość skomplikowana opcja multikodów i chciałbym ją przetestować, wrzucam kod partnerski dzięki któremu można dodać 10 stron.

"forumpio"

Jakby coś nie działało, proszę o informację. Wpisy muszą być zgodne z regulaminem.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności