Skocz do zawartości

Anhory dla strony glownej

shoorty

Rekomendowane odpowiedzi

Uruchomilem nowa domene i wlasnie zabieram sie do linkowania. Jednak tym razem chce optymalnie wykorzystac moc anhorow. Istnieje 20 fraz na ktore chcialbym pozycjonowac strone/sklep. Czy lepiej wykorzystac wszystkie 20 do wypromowania strony glownej, czy moze uzyc tylko 5 najogolniejszych fraz na glowna, a dla pozostalych utworzyc kilka specjalnych podstron, ktore nastepnie linkowac danymi frazami. Jakie jest wasze zdanie?

Musze zaznaczyc, ze konkurencja praktycznie nie istniejena moje frazy.

Tworzy się landing pages które są optymalizowane pod dane anChory, dzięki czemu przy braku konkurencji wypozycjonuję się naturalnie.

Ja bym pominął loading pages, po pierwsze myślę, że to mało przyjazne dla usera. Nie wiem jakie masz te frazy, ale jeśli są pokrewna i dasz je w tagu title to nawet za bardzo nie będziesz musiał linkować.

Zobacz na to fraza wrzuta(dla tej frazy ludzie pozycjonują) maxior czy smog mój seriws sam wszedł na pierwszą stronkę (no może troszkę mu pomogłem)

wrzuta

maxior

Smog

moja stronka to waski.pl

Poza tym gdzieś tam w google czytałem żeby nie stosować loading pages

poarady google na dole jest Don't load pages with irrelevant keywords.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności