Skocz do zawartości

Czy pozycjonowanie Adderem ma sens ?

Czy pozycjonowanie Adderem ma sens ?  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pozycjonowanie Adderem ma sens ?

• Tak
      15
    • Nie
      24
    • Nie znam sie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

trochę bez sensu ta rozmowa jak ktoś nie dopuszcza do siebie żadnych argumentów. Nie chce mi się piać ciągle o tym samym, a tak do twojej wiadomości mar posiadam kilka katalogów i kilkanaście precli. Wszystkie moderowane inie mam problemów ze zmiana komuś kategorii jeżeli uważam że jest odpowiednia, nie widzę też powodów usuwać wpisów jeżeli spełniają pozostałe punkty regulaminu. Dlatego też nazywa się to moderator, że moderuje a nie usuwacz od usuwania wpisów. więc trochę wiecej inwencji z waszej strony by się zdało niż tylko ograniczenie się do klikania dwuch przycisków - akceptuj abo usuń :blush:

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@gielo, wybacz, ale podczas pisania mojej wiadomości nie było Twojej odpowiedzi :blush:

Wracając do tematu, nie powiem Ci, że ja nawet poprawiam błędy ortograficzne, bo mnie to razi, w katalogach preclach itp. i jestem zwolennikiem polskiej mowy ojczystej w piśmie i mowie. Ale jak już zaznaczyłem, nie zamierzam komuś ułatwiać drogi, jak ktoś nie ma 5 minut na ustawienie sobie kilku tytułów, dopracowania opisu i słów kluczowych, jak również ustawienia Addera itp. by poszukać odpowiedniej kategorii. Bo ktoś kupuje takie narzędzie... instaluje go w 5 minut i wio mamy nowego pozycjonera.

Chyba nie o to chodzi? Jeszcze raz podkreślam, nie mam nic przeciwko tym narzędziom, ale obowiązują je takie same zasady jak ludzi którzy dodają wpisy do katalogów, precli itp.

A powiem Ci, że mam ciekawsze zajęcia niż "odwalanie" za kogoś czarnej roboty, poprawiania wpisów itp.

PS. Dwóch się pisze przez ó zamknięte. ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

A czytałeś co napisałem wyżej? Nie ma znaczenia kto dodaje, i nie zamierzam nikogo blokować. Może to być nawet Adder, ale niech dodaje do odpowiedniej kategorii i normalny opis a nie składający się większości z "?????".

Dodawaj do katalogów czym chcesz, ale nie licz na to, że ktoś będzie poprawiał za "friko" Twoje wpisy, w każdym bądź razie nie ja.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności