Skocz do zawartości

jak zabezpieczyc stopke w templacie zeby nie usuwali linku?

pandha

Rekomendowane odpowiedzi

witam. mam kilka templatek wykonanych dla mnie na moje potrzeby, postanowilem je udostepnic. oczywiscie chcialbym by byl moj link w stopce. moge zapezpieczyc jako ja, zaszyfrowac itd, zeby nie mozna bylo jej edytowac? zdaje sie ze widzialem kiedys w jednej z wordpressowych skorek, ze plik byl zakodowany i nie nie mozna bylo nic z nim zrobic. dzieki za info

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Jak już nadmienił Xann samej stopki skutecznie nie zabezpieczysz, a IMHO zabezpieczenie nieskuteczne są bezcelowe :blush:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jak już nadmienił Xann samej stopki skutecznie nie zabezpieczysz, a IMHO zabezpieczenie nieskuteczne są bezcelowe :D

No nie do końca bezcelowe.

Jak piszesz soft i "zabezpieczysz" go na własny sposób jakoś, to musisz zadać sobie pytanie, czy:

Złamanie i dojście do tego jak to jest zabezpieczone + ewentualne problemy z użycia tego są więcej warte niż zapłacenie xx $ za oficjalną wersję ?

Jeśli ja miałbym kupić template i dla przykładu template by kosztował 50 PLN i miałbym się bawić w rozkodowywanie stopki lub innego badziewia i miałoby mi to zająć cały dzień, to wolę zapłacić i mieć problem z głowy .....

Marketing w sieci - da się ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności