Skocz do zawartości

czy jak kupie nowa domene to filtr zniknie?

dongrela

Rekomendowane odpowiedzi

Moja domena alfaholicy.net i subdomena forum.alfaholicy.net prawdopodobnie trafila na filtr. Czy jak kupie inna domene i podepne ja pod obecny serwer, obecne strony to przejmnie ona filtr?

Uzywam skryptow joomla i vbulletin, ten drugi na pewno nie moze pracowac na dwoch domenach, wiec czy jak przestawie go na nowa domene to wszystkie dane google beda zbierane od nowa? Nie zalezy mi na starym PR, BL, LP.

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

jak kupisz nowa domene to ona nie przejmie filtra bo to nowa domena... strone podczepisz to jakbys strone od nowa robil i zglaszal do google

a jak na nowej bedzie przekierowanie na stara? bede mogl spokojnie pozycjonowac nowa czy przyjmnie parametry ze starej?

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

Chyba ze starej na nową będzie to przekierowanie. Jak mówi doświadczenie nowa domnena przejmie linki bez filtra. Jak nie naprawisz jednak problemu dzięki ktoremu załapała filtr to załapie go za jakiś czas ta nowa.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności