Skocz do zawartości

Nowe domeny - linkowanie z mocnych stron z każdej podstrony

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie macie doświadczenia z tego typu linkowaniem na nowe domeny. Wiadomo, liczbowo to nienaturalny przyrost - ale, załóżmy np. 5 domen Pr4/5 site ok 3-4k link z każdej podstrony do domeny ok 1-2 miesięcznej. To trochę tak jakby dostać 5 linków z blogrola z dobrych blogów.

oczywiście chodzi mi o aspekt filtrów

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

ruc#@ć, j3b@ć - nic się nie bać :]

jeśli wszystko rozłożysz odpowiednio w czasie to może dać dobry efekt,

np na początku link na czymś ala digg (wiem wiem nofollow...) - i po tym bombardowanie z mocnych

będą skoki wyskoki, ale może być tylko lepiej :blush:

oczywiście strona musi być tego warta

#seo @ ircnet

Mam podobne doświadczenia jak neeon. Mimo wyjścia z filtru nie mogła się pozbierać jak by Google ją zablokowało na pozycji >35 i nie było mocnych żeby ją ruszyć.

Po dostaniu filtra odrazu kupiłem drugą domenę którą linkowałem równolegle - ta ma się dziś ŚWIETNIE pozycje wysokie, a ma niecałe 8 miesięcy.

Pierwszej domeny nawet nie przedłużałem.

Kurcze ja już przywaliłem kilka domen z pr4 po parę tysięcy linków, no ale do 150tys to daleko.

strona ma 1.5 miesiąca. Robiłem tak wcześniej wiele razy po 3-4 takie strony z linkami i mi się nic nie przytrafiło, no może raz, ale to mogły być inne przyczyny. Tylko, że teraz łatwiej o filtra.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności