Skocz do zawartości

[Wordpress] Mój szablon - problemy ze stronami, /page/2 ; page/3 itd

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam duży problem z moim szablonem..

Na stronie głównej chcę, aby pojawiały się odnośniki do innych stron ze wpisami, czyli Starsze Wpisy * Nowsze wpisy.

Jednak coś tu jest nie tak..

Po dodaniu np takiego kodu:

<?php posts_nav_link(' — ', __('« Newer Posts'), __('Older Posts »')); ?>

Owszem po kliknięciu na older post zobaczę w adresie /page/2/ ; page/3/ itd, tylko każda strona wyświetla taką samą treść.

page/2/ ; page/3/ wyświetlają to samo co strona główna index.php..

Co może być zle? Swój szablon budowałem od zera praktycznie, wzorowałem się na tych już istniejących. Czy brak w szablonie pliku archive.php , archives.php moze tutaj coś miec do rzeczy? Nie tworzyłem tych plików bo nie sa mi potrzebne..

Macie jakieś pomysły, dlaczego to nie działa?

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

U mnie fragment kodu w pliku index.php odpowiadający za wyświetlenie strony poprzedniej i następnej wygląda tak:

<?php next_posts_link('Poprzednie wpisy') ?>
<?php previous_posts_link('Kolejne wpisy') ?>

Być może dysponowałeś błędnym poleceniem?

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Kod jest poprawny..mówię: podział na strony wystepuje, /page/2 ; /page/3/ itd, wszystko ładnie jest. Tylko że każda strona wyświetla to samo..

Taki kod, który Ty podajesz równiez testowałem, kopiowałem kody z 10 szablonów darmowych i nic..taki sam efekt. Problem musi tkwić gdzieś indziej, tylko gdzie?

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności