Skocz do zawartości

Hm,

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

Moje ostatnie przemyslenie:

kasując mój post nie ważne co zawierający:

zawieral cześc art. opisującego konkurs przez kogos tam pisany.

Napisałem wyraźnie iż częściowo jednak należy stwierdzić iż ten autor miał troszczekę racji.

Nie interesowało mnie to czy jest to jakiś paranoik czy nie.

Wyraziłem także swoją opinie, ale jednak muszę z przykrością stwierdzić iż wygodne jest kasowanie i edytowanie kogoś postów.

Jedno co mogę was Prosić - zmieńcie SEOPL - ten opis że tworzy go grupa profesjonalnych pozycjonerów.

Bo nikt nie jest tego taki pewien.

Po analizie i kasowaniu postów, robienie z ludzi głupich a szczeg. tych którzy Wam nie pasują - mimo że nie znam autora i nie we wszystkim go popieram.

Mam nadzieje że na 1 miescu tego konkursu pojawi się strona Google lub MSN a w Waszym konkursie do boju staną sami przypadkowi ludzie.

A jak sądzie ani Chip ani Gooru nie będzie publikować info że był to konkurs POZYCJONERÓW bo chyba jednak będzie ciężko powiedzieć że takowi figurują oficjalnie w konkursie.

Pzdr.

MSN na 1 miejsce ;-)

A sądząc iż bardzo przeszkadzało Wam iż ktoś przyczyta teksty tego człowieka/ prawdopodobnie kobiety.

Zrobiłem redirect z 2 pozycji w googlu na ktorej jest setek odwiedzin.

https://www.positioning.pl/

Liczę iż ludzie szeroko się zapoznają z tą treścią i pozwolcuie im samym wyciągnąć wnioski.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Autora wiadomego tekstu, który wzbudził tak wiele emocji, trochę poniosło, ale ja również mógłbym się podpisać pod niektórymi ze stawianych przez niego tez. W pełni się zgadzam też z powyższym postem Szooka. Usuwając niewygodne posty tworzycie tutaj takie małe towarzystwo wzajemnej adoracji.

Rozpoczęcie jest proste!

Kalasnikov redirect usunołem wstawiajac zamiast tego stronę Google. ale mam nadzieje że 1 pozycja gogole będzie wymownym sprzeciwem.

Tak czy tak wszystkie soby chętne uważające że Google jest lepsze, a jednak idea konkursu nie do konca jest FER proszę pisac admin @ szook .pl - akcja Google na 1 miejsce.

Nie wiem kto MSN :-) ale widać jest jakaś 2 grupa :-) tak czy tak cieszy mnie to bardzo

I nalezy pamietać że Konkurs bez pozycjonerów to nie konkurs pozycjonerów.

Wszystkie osoby popierające ten pomysł

Proszę o umieszczenie tego linka na stronie.

<a href="https://www.google.pl/">msnBETTER THANgoogle</a>

Każda osoba promująca tą stronę, która także zgłosi mi to meilem.

Może liczyć na:

Boksy rotacyjne - linki na kilku dużych serwisach, linki rotacyjne są cachowane.

Przesyłając baner o uzgodnionych wymiarach może liczyć na promocje na serwisach szookacz.pl i city4you.pl i wielu innych - baner wyswietlany w systemie rotacyjnym dzielonym na ilość użytkowników akcji.

Zapraszam do zabawy GOOGLE NA 1 msc.

Zostanie także opracowana lista ludzi którzy to popierają i oczywiście chcą być na takiej liście - same ksywki.

Pozdrawiam Zapraszam

Ale szanowny kolega dodaje nam atrakcji z każdym dniem :) Jak najbardziej rozumiem rozczarowanie po usunięciu posta, jednak mieliśmy się bawić w pozycjonowanie swoich stron, a nie google... Rozumiem, że to taka forma protestu... jednak wierzę, że gdy emocje opadną wykorzstasz inaczej swój LinkPower. Pozdrawiam

Dała matka rozum? To kombinuj.

Hellz bawić tak, lecz jednak ata zabawa to nie zabawa.

Tak idea OKI - bo konkursy są fajne ( lecz nie w tej formie)

1. Po pierwsze zagraniczne konkursy miały mniej komercyjne hasła.

2. Oraganizatorzy raczej byli znani jako firmy nie jako grupa Profesjonalnych pozycjonerów z nieba.

3. Hasło wcale nie jest tak wymowne jakby się wydawało.

4. Mam nadzieje że ambicje organizatorów się spełnią i Google zmieni swój algorytm na prośbę Polskich uciśnionych Profesjonalnych Pozycjonerów.

Bo przecież z Polakami należy się liczyć ;-).

Początkowo można było dać sobien awinąć makaron na uszy.

To coś jak swojego czasu wmawianie ludzią że na linkorze więcej zyskują i że niby autorzy są tacy wsponialomyslni.

Ta sytuacja jest identyczna, a przeczytanie tekstów tej osoby być może także pozwoli wam zrozumieć zmiane mojego podejścia.

Przeczytajscie jego wypowiedzi przeanalizujcie na spokojnie, bez stronniczości a także zrozumiecie.

https://www.msnbetter-thangoogle.toplista.pl

A skoro to jest zabawa to każdy ma prawo bawić się na swój sposób.

Ja bawię się widokiem Google na 1 pozycji.

Tak czy tak, należy zdrowo pomyśleć czy konkurs NAM pomaga czy szkodzi.

Kto zyskuje a kto traci,

Tak czy tak mnie w tej formie komercji nie będzie, zabawa to nie komercja i sztuczne uświadamianie jestesmy the best.

Mam nadzieje że Googru czyli Panorama Internetu jest dumna z bycia medialnym partnerem Konkursu.

Musi się jednak liczyć to iż propagują zabawę którą ktoś nazwał mistrzostwami polski w pozycjonowaniu organizowaną przez profesjonalnych pozycjonerów (jak autor podkreśla samozwańczych).

A na mój gust to ta pseudo grupa liczy na fakt iż dzięki konkursowi i targwtowi tak zaczną być postrzegani.

To forum większość znas traktuje jako dobrą zabawe tak samo jak ten konkurs, ale widać postrzeganie go zamieniło się w źródło wiedzy profesjonalistów.

No jeżeli tak to można nazwać to OK, ja tu piszę bo lubię popisać ale nigdy nie twierdziem iż to forum to źródło bogatej wiedzy pozycjonerskiej.

Daleko im do jakości choćby www.searchengines.pl, i mam nadzieje że co ciekawsze posty będą publikowane teraz tam, a bynajmniej moich ciekawostek nigdy tutaj nie zdradzałem.

Choć można powiedzieć że jakość forum się poprawiłą - od czasu konkursu.

Widać to chociaż po dziale ogłoszeń :-) jak mody mają okazje wykazać się swoją sumiennością.

Szkoda że nie zawsze tak było.

A i różnica pomiędzy mną a wieloma ludźmi jest taka że ja nie obawiam się banów :-).

Ja nie Cerebru którego tutaj tłamsili i szukali jak się z niego ubawić.

Więc piszę co uważam i nie ulegam naciską, a grupa wzajemnej adoracji zawsze się tutaj zawiązywała jak było można pojechać na kimś.

Bez różnicy kogo ten atak miał dotyczyć.

Zasada zawsze była taka sama na tym forum.

Jeste jeleń - hasło: atakujmy bo po kimś jadą.

Ale niema co się cieszyć dzisiaj Jeleń był jeleniem jutro tym jeleniem możesz być ty bywalu tego forum.

Tak czy tak ofiar szyderstwa tutaj nie brakowało.

Zawsze kogoś tutaj było można znaleźć.

A my ;-) jelenio ofiary nie obawiamy się banów ani modów.

Tak czy tak :-) bawimy się dalej w Google i zapraszam.

mam zastrzeżenia raczej do jej realizacji

prosze, przedstaw liste uwag pod dyskusje

lepiej rozmawiac, co zmienic na lepsze niz omawiac jakies anonimy...

A sądząc iż bardzo przeszkadzało Wam iż ktoś przyczyta teksty tego człowieka/ prawdopodobnie kobiety.

nie szook, nie przeszkadzalo mi, ze ktos to przeczyta... zreszta moze poczytac nadal na owej topliscie.

przeszkadza mi komentowanie anonimów. jesli owa osoba przedstawi sie, nie bede widzial nic zlego w cytowaniu jej wypowiedzi i komentowaniu ich.

Kazur - inicjatywa Google nr.1 powstała bowiem:

Hasło: MSNBETTER to jakiś chwyt marketingowy, jak dlamnie to zalatuje komercją.

2 sprawa Google jest dużo lepsze i co by onim nie mówić jakoś sobie radzi.

3. Sprawa w każdej wyszukiwarce można byłoby zrobić to samo,

więc czy któraś jest mniej uległa ? oczywiście jeżeli jest szybka.

Uważam że fraza powinna być równie mało szkodliwa jak w innych konkursach zagranicznych.

np.

"Specjaliści z firmy Adv.pl zajęli 34 miejsce w światowych mistrzostwach w pozycjonowaniu - "Seo Challenge". Był to konkurs, polegający na wypozycjonowaniu strony WWW w wyszukiwarce Google. W zawodach wzięło udział ponad 510 000 uczestników.

Zadaniem każdego zawodnika była promocja zgłoszonej wcześniej strony internetowej pod podanym przez organizatora słowem kluczowym. W tych mistrzostwach był to zwrot "nigritude ultramarine". Wybrano tę właśnie frazę, aby uniknąć przypadkowego zwycięstwa witryny nie biorącej udziału w konkursie, ponieważ po wpisaniu jej w wyszukiwarce Google.com, nie pojawiały się żadne wyniki wyszukiwania. Po ponad dwumiesięcznych zmaganiach strona indeksowana przez Adv.pl zajęła ostatecznie 34 pozycję."

Uważam że fraza powinna być równie mało szkodliwa jak w innych konkursach zagranicznych.

Zgadzam sie z postulatami i tez tak uwazam. Ale konkurs trwa i frazy zmienic nie mozna. Mysle, ze zamiast organizowac takie akcje powinnismy sie dalej bawic.

Konkurs SEO to pierwsza taka inicjatywa i jestem pewien, ze za rok wszystko bedzie lepiej zorganizowane i bardziej przemyslane.

Pozdr.

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Mr_marks a o co ci chodzi ?,

Jeżeli prowadzisz swoją akcje to super nawet siębardzo ciesze lecz najwidocznie prowadzimy ją na 2 fronty z osobna nic o tym nie wiedząc.

Jeżeli tak jest jestem jak najbardziej za aby połączyć siły.

Nie wiem czy ktos jeszcze coś tam wymyslil, napewno z MSN tak :-).

Tak czy tak ja ludzi namawiam już od 2 dni do tego faktu.

I jeżeli ktoś jeszcze prowadzi taką akcje to niech da znak na moje GG: 5861132 bo w większym gronie można więcej.

ee kazur no jak ;-)

nie czytales regulaminu.

Nie mogą.

Konkurs organizują profesjonalni pozycjonerzy. A rodziny i organizatorzy nie mogą.

2 sprawdza powiedz mi czy wygrana firmy pozycjonerskiej będzie cieszyć na tle np. 2 innych firm pozycjonerskich.

Wyobrażam sobie te newsy.

Firma xxx wygrała mistrzostwa polski w pozycjonowaniu.

A poźniej komenty: na tle startujących 3 firm ;-) byli naj.

poczytaj tekst o ADV to sie przekonasz jak to sie moze zakonczyc a tam mieli sie czym chwalić.

Mimo to opinie nie chodziły najlepsze.

https://noet.pl/adv.php

A i rankga konkursu była dużo wyższa.

Więc mowienie póxniej byłem mistrzem polski raczej prestiżu nie przyniesie ;-) na tle rangi tych mistrzostw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności