Skocz do zawartości

Hm,

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Konkurs organizują profesjonalni pozycjonerzy. A rodziny i organizatorzy nie mogą.

Chodzi o "profesjonalistow" z SEOPL :-)

2 sprawdza powiedz mi czy wygrana firmy pozycjonerskiej będzie cieszyć na tle np. 2 innych firm pozycjonerskich.

Moim zdaniem tak. Pokaze to potencjalnym klientom, ze dana firma jest lepsza.

poczytaj tekst o ADV

Czytalem juz dawno o tej sprawie.

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Mr_marks a o co ci chodzi ?,

Moze pora, poza dlugoscia postow, postarac sie o ich poprawnosc?

Co do pomyslu: bylo tutaj. Nie powiesz mi, ze uzyles tego feee linkora? :-) Ty, jego przeciwnik do sedes... grobowej deski :)

Dzisiejsza pozycja googla to zapewne efekt tych dzialan - msn "wypromowala" takze osoba z forum. Nie bede pisal kto - jesli bedzie mial/a zyczenie to sie ujawni sama.

Wspolpraca? Dzieki, mam z kim.

a problem polskich realiwo jest taki że jak wystąpią 2-3 warte uwagi to będzie sukces.

Dokladnie. Ale od czegos trzeba zaczac. Za kilka lat dzieki takim akcjom bedzie edycja 2008 z gala rozdania nagrod transmitowana przez TVN i 50 innych kanalach telewizji. Sponsorem glownym bedzie Coca-Cola (bo pozycjonerzy nie chcieli aby byl Microsoft :-)). Ale od czegos trzeba zaczac.. :-)

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Mr_marks nie czytalem wątku o takim pomysle, po 2 nie uzywam LINKORA ;-) bo nie musze,

po 3 zanim Lord napisał ten Topic dzien wczesniej rozmawialismy :-) o tym na GG, jak i z wieloma innymi osobami :-).

Więc jak widzisz nie koniecznie topic lorda świadczy o tym.

Akcje rozpoczelem od przekierowania swojej strony z 2 pozycji na strone autora fajnych tekstow poczym przekierowalem ja na google a linki skierwalem takz e na tą domenę.

I bardzo sie ciesze ze ktos takze postanowil to zrobic.

I mam nadzieje że się ujawni bo jednak wieksza promocja tego typu akcji to lepsze efekty.

Witam.

Szook - nie miałem okazji zapoznać się z Twoim postem, który został usunięty, ale jak sądzę rozwinąłeś go w kolejnych, więc chyba nic nie straciłem. Nie znam przyczyny usunięcia - naruszenie regulaminu forum ?

Przyjmij do wiadomości że:

1. nie będziemy komentować pojawiających się w reakcji na ogłoszenie konkursu opinii spoza forum. Na bieżąco śledzimy wątek - jeżeli pojawią się tutaj propozycje, które mogą usprawnić przebieg konkursu - zostaną uwzględnione. Jeżeli nie w tej - to w kolejnych edycjach.

2. udział w konkursie jest dobrowolny, co oznacza, że nie jest obowiązkowy. Jeżeli w opinii zaintersowanego idea/zasady/warunki rywalizacji są nie do przyjęcia,a z drugiej strony nie ma nic do zaoferowania (patrz punkt 1) - jedynym sensownym rozwiązaniem jest rezygnacja z udziału.

Odniosę się jedynie do powracjącego jak bumerang tematu "kto zyskuje" w kontekście "grupy profesjonalistów". To moja prywatna, uczestnika forum opinia.

Ponieważ 100% zapytań, które do mnie trafiają przekierowuję do działu zleceń w forum - być może ktoś z Was już na tym skorzystał. W odpowiedzi na zapytania zachęcam potencjalnych klientów do śledzenia rankingu konkursu - który może być dodatkowym kryterium wyboru firmy/osoby realizującej zlecenie. Jest zatem duże prawdopodobieństwo, że konkurs - zgodnie z założeniami - wykreuje grupę pozycjonerów, którzy będą mogli z pozycji amatorów przejść na pozycje zawodowców. Mało tego - na komfortowych zasadach, ponieważ "na dzień dobry" otrzymają rynek usług do zagospodarowania. Kto na tym skorzysta ? Można się pokusić o pytanie: komu jest to nie w smak i dlaczego ? Dodam tylko, że nie oczekuję odpowiedzi na drugie z pytań i nie zachęcam do rozwijania tego wątku.

O tym, jak cennym materiałem do analiz może się okazać to, co uczestnicy stworzą/wymyślą w konfrontacji z algorytmem G - nie muszę chyba nikogo z zainteresowanych przekonywać. Kto na tym skorzysta ?

Polskie katalogi z najbardziej rozbudowanymi działami "Internet/pozycjonowanie" zawierają kilkadziesiąt wpisów. To obrazuje - z jednej strony - aktualną podaż usług seo, a z drugiej - prowadzi do wniosku, że budzący się rynek będzie w stanie przyjąć kolejne oferty. Wśród aktualnych trudno znaleźć takie, które nie zawierają informacji o profesjonalizmie, wyjątkowości ofety, wszechstronności. Wiele z nich uzupełnia "gwarancja" satysfakcji. Mam nadzieję, że dla kogoś z Was tytuł mistrza lub obecność w topowych wynikach okaże się mocnym argumentem w konfrontacji z "gwarancjami top 3".

I ostatnia kwestia - lansowany tu podział na "my" i "oni" przebiega wyłącznie po linii organizatorzy-uczestnicy. Ktoś musi być organizatorem, bu ktoś mógł być uczestnikiem. Inne sugestie są medialnie atrakcyjne, ale pozostają bez związku z rzeczywistością.

Rozpisałem się niczym Mariusz, ale mam nadzieję, że nie szookuję.

Wiec :-) proponuje teraz przygotować jakieś banerki :)

Kazur naprowadz mnie bo te ktore ja znalazlem narazie to jakies przypadkowe ogolne.

2 sprawa nie zalezy mi na fakcie aby ktos mowil ze ja to wymyslilem.

Ale mowic ze zgapilem to przesada :-).

Ja swoje kroki pierwsze podjelem wczoraj dokladnie okolo 12-13 godziny.

Jeżeli ktos zrobil to wczesniej to OK, ale niby skad ja to mialem wiedziec :-)???

Lord posta napisał okolo 16 godzin po tym jak o tym rozmawialismy.

Szooku

Jezli chodzi o grupe SEOPL to promujemy ja aby stworzyc w internecie zrabki swiadomosci sceny PL. Powiem wam za oceanem czekaja dolary do wziecia. Na razie przoduja hindusi i rosjanie. Ale to sie moze zmienic.

Konkurs w zamysle mial wywolac duzy odzew. Po co ano po to aby pomoc nam wszystkim.

ZROZUM ZE JESTESMY JEDNA EKIPA !!!

I w ten sposob patrzac o wiele dalej zajdziemy niz walczac ze soba o pierdoly.

Zamiast akcji takich jak wymysliles polecam podejscie zerocool

https://www.ecv1457.2-ec.com/msnbetter_thangoogle/

Robi kawal dobrej roboty. I wszystkim nam to sie przyda :)

A po co urzadzac tutaj male polskie piekielko ?? Co na tym zyskasz ??

Rozumiem kwestie abicjonalne. Ale czemu kosztem konkursu nad ktorym pracowalismy dlugo i za darmo?

Wszystko co tutaj robimy robimy hobbystycznie. To jest najlepsze. Chcesz to niszczyc prosze bardzo. Tylko pamietaj ze wyrzadzisz tym krzywde calej spolecznosci. Jezeli rozumiesz co mam na mysli przez ten termin.

Check email deliverability tool Maildog

hm, Twój tok myslenia jest dla mnie zrozumiały melassa ale czy faktycznie wszyscy organizatorzy mają podobny ?,

A w sumie wiedziałem że rosjanie to wyjadacze ale żeby aż miec taką dominacje nad rynkiem to nie, choć jasno widać że są dobrzy, wystarczy zerknąć na rosyjskie ksiegi gosci z PR 5,6 a nawet 7, całkowity inny sposób pozycjonowania który przyznam całkiem mi się podoba

np. 50 linków a strona wyżej niż strony z 3000 linków.

Widać że podejście mają rozumne.

Zamiast akcji takich jak wymysliles polecam podejscie zerocool

Wszedłem, zobaczyłem TRANSJEŻA i padłem. Później otrzepałem się i znów padłem. =D> =D> =D>

ps. a stronka śliczna

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności