Skocz do zawartości

Hm,

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ehh tutaj naprawde nie moze byc normalnie.

Nie potraficie sie normalnie dobrze bawic?

Dlamnie jest to tylko zabawa nie wazne czy będe lepszy od firmy X czy czlowieka Y.

I szooku znowu mnie zmusiłeś do czytania rozprawek :)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

szookpl dopóki byłeś na 1 miejscu twierdziłeś że konkurs to świetna zabawa. Powstaje wrażenie, że chyba zmieniłeś zdanie przez to że uznałeś że nie masz szans na sensowną pozycję :)

Pozycje 1 i 2 zajęte przez Google i Msn są jak najbardziej na miejscu, ich lokalizacja tam nie wpłynie jednak na przebieg / finał konkursu. Nikt nie może zgłosić tych stron ( chyba że samo google i samo msn spełniając warunki konkursowe :D ). Idąc dalej tym tokiem uważam że na akcje szooka szkoda linków...

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Piotrku nie mogę się z Tobą zgodzić, ale :

będę namawiał dalej userów do akcji Google,

Uważam że warto - a nie warto marnować link powera na uczestniczenie w samym konkursie który w sumie tak naprawde nic nie przynosi nikomu poza Wami.

Im - czyli czytającym to forum możecie nawinąc makaron na uszy, mi nie. I proszę już nie powtarzajcie w jakim to wspólnym interesie.

Zadam 2 pytania - czekam na odp., pamiętajcie tylko że ta odp będzie zapamietana przez USERÓW więc nie warto ich okłamywać.

1. W jaki sposób sponsorzy wynagrodzili Was ? czy jesteście pewni że robicie to za free ?

2. Czy grupa profesjonalnych pozycjonerów w ukrytym zamiarze ma promocję własna i systemu który będzie próbowała wytargetować ?? - jak idą pracę.

Czy obawą dla waszych planów jest zawalenie marketingu konkursu,

Czy kolega Art4web ? Bartek jest dla Was zagrożeniem, a co mysli Webcenter o waszym nowym systemie.

Kiedy napiszecie o systemie ???? jak myśle GRAFFA.

Czy nie uważacie jednak że wiele kroków które podejmiecie niebawem będzie żutować na Waszą prawdomówność względem ROBIMY TO DLA WAS ?.

Tak czy tak setek pytań mam, odpowiadać nie musicie, myślę że dni lub jakiś okres pokaże Wasze zamiary.

Mam nadzieje że dojdę do porozumienia z kilkoma pozycjonerami miedzy innymi Bartkiem z Art4 bo o Przemka z Sitepromotor nie muszę się obawiać.

I zajmiemy jakieś sensowne stanowisko względem konkursu.

Mam nadzieje że sponsorzy waszego konkursu także zajmą jakieś sensowne stanowsiko.

Jak obiecałem bezwarunkowo i tylko dla udowodnienia iż jestem dumny z działań SEOPL.ORg i organizatorów konkursu.

Pią Cze 24, 2005 1:15 pm

https://www.forum.optymalizacja.com/sutra60162.html#60162

ja bronię KONKURSU i tega że pomysł jest dobry i trafiony.

Pią Cze 24, 2005 11:16 am

https://www.forum.optymalizacja.com/sutra60100.html#60100

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności