Skocz do zawartości

Jak to rozpoznają

Arkadio

Rekomendowane odpowiedzi

powiem szczeze ze mnie tez to zastanawia i z pewnoscia nie tylko mnie

na pewno nie po slowach bo to byloby za malo uniwerslane co do innych jezykow nie sa w stanie wszystkiego uaktualniac

w pewnej czesci moze tak byc jesli znajda slowo phpBB :) ale to bardzo watpliwe

Check email deliverability tool Maildog

Słowo forum "poison word" W title i znacznikach

The web page contain poison keywords.

The word(s) 'forum' are poison keywords.

Jakoś to tam widzi

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Jakie jeszcze znacie słowa, które są "poison word"?

Czy jeśli np. na mojej stronie umieszcze link z anchor text "Forum cośtam" (wtedy np. narzędzie na stronie https://www.widexl.com/remote/search-engine...g-analyzer.html ostrzega, że na stronie jest właśnie "poison word"), to wszystkie inne linki prowadzące do zewnętrznych serwisów są mniej wartościowe dla Google?

Co konkretnie oznacza dla właściciela witryny, na której znajdują się "poison word", a co to oznacza dla witryn, do których prowadzą linki z takiej strony?

Jakie jeszcze znacie słowa, które są "poison word"?

Czy jeśli np. na mojej stronie umieszcze link z anchor text "Forum cośtam" (wtedy np. narzędzie na stronie https://www.widexl.com/remote/search-engine...g-analyzer.html ostrzega, że na stronie jest właśnie "poison word"), to wszystkie inne linki prowadzące do zewnętrznych serwisów są mniej wartościowe dla Google?

Co konkretnie oznacza dla właściciela witryny, na której znajdują się "poison word", a co to oznacza dla witryn, do których prowadzą linki z takiej strony?

Wiesz algorytm googla podobno pracuje na tym zby zmienić punktacje linków zewnętrznych najwartościowsze były by od domen o tej samej tematyce czyli od konkurencji

Pozostałe linki sredni punktowane

A z forum czy z guest book nizej

To oczywiście gdybania i plotki ale sens mają

Na wszelki wypadek pozbyłbym się ot tak sobie z title czy keywords poison words a zamaist forum o kompach napisał np .porady o kompach.

Nie zaszkodzi a widexl jest narzedziem jak każde narzedzie na w sobie jakies ziarnko prawdy tylko ile procent cholera wie :) pozostałe info z widexla testowałem i raczej to popelina

Np strona z 55% rewelant title to page content jest wyzej od takiej co ma 100%

zamień sobie poisony :) na cos innego zawsze mówie co niezabije to wzmocni

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności