Skocz do zawartości

Statystyki seo-stat.pl

Ptaq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

witam

wczoraj założyłem konto,

poszły statystyki dla 5 domen od 4 do 2 fraz na każdą,

raporty są super,

jednak mam pytanie, propozycję i opis niedogodności

Pytanie, w jakich godzinach sprawdzane są frazy, czy jest jakaś konkretna o której zawsze wszystkie są sprawdzone?

Propozycja, może jeśli jest to możliwe dodali byście do wyników sprawdzania także info o stronie, na której dana fraza się znajduje?

mam kilka umów na pierwszą stronę na frazy lokalne i te statystyki nie dają odpowiedzi o nr strony, tym samym mówiąc wprost są dla mnie bezużyteczne,

Niedogodność, związana jest właśnie za stroną i wyszukiwaniem lokalnym,

przykładowa fraza: Adwokat Warszawa pozycja 12 na pierwszej stronie, a kiedy klikam na frazę w panelu to otwiera mi się 2 strona z wynikami, a nie pierwsza na której tak naprawdę strona się znajduję,

chciałbym prowadzić statystyki dla kilku domen,

i tu pojawia się pytanie,

z cennika indywidualnego wynika mi, że powinienem płacić około 75 zł/miesięcznie (jedna z domen jest sprawdzana po większą niż 5 liczbą fraz), czy jest możliwość ustawienia np 60 domen na 5 fraz i 10 domen na 20 fraz?

nie chciałbym mieć wszystkiego na 2 czy 3 kontach stąd to pytanie,

z góry dziękują za odp

kryty4 napisał(a):
Pytanie, w jakich godzinach sprawdzane są frazy, czy jest jakaś konkretna o której zawsze wszystkie są sprawdzone?

Przeważnie w godzinach 0.00 - 8.00 - - przynajmniej u mnie

kryty4 napisał(a):
Propozycja, może jeśli jest to możliwe dodali byście do wyników sprawdzania także info o stronie, na której dana fraza się znajduje?

mam kilka umów na pierwszą stronę na frazy lokalne i te statystyki nie dają odpowiedzi o nr strony, tym samym mówiąc wprost są dla mnie bezużyteczne,

Bez jaj, wyniki lecą co 10, więc łatwo można sobie policzyć, wystarczy zerknąć...

kryty4 napisał(a):
czy jest możliwość ustawienia np 60 domen na 5 fraz i 10 domen na 20 fraz?

Chyba nie ma, bo sam chciałe taką opcję.

Usati.pl - włoska odzież używana od bezpośredniego importera. Największa w Polsce hurtownia odzieży używanej z Włoch.

nie wiem czy tylko ja mam z tym problem ale jak podpiszesz umowę na pierwsza stronę to musisz wiedzieć ile w danym dniu, chili sprawdzania pozycji było wyników na pierwszej stronie, czasem jest to 10 czasem 12 a czasem 14,

chodzi o informację czy 12 pozycja to jest jeszcze pierwsza strona wyników czy już druga,

na co dzień używam WEB CEO i szukam jakiejś alternatywy oraz potwierdzenia poprawności wyników, a ręcznie to mi się tego robić nie chce

Cytat

Tak jak było napisane - sprawdzanie odbywa się w nocy do godzin porannych. Ew. w przypadku przeciążenia proxy włączane są awaryjne i ew. sprawdzanie może się przedłużyć o 2-4 godziny. Choć sytuacja taka zdarza się nie częściej niż 1 raz w miesiącu. Tak więc do godz. 8 w 95% sprawdzane są pozycję i w 99,9% przypadków sprawdzane są do godz. 12. Od początku działania systemu nie zdarzyła się jeszcze sytuacja, by pozycje w danym dniu zarówna dla userów premium jak i darmowych - nie została sprawdzona.

Cytat

Szczerze mówiąc pierwszy raz spotykam się z tak podpisaną umową - póki więcej osób nie będzie tym zainteresowanych to w planach mamy inne usprawnienia. A chyba lepiej po prostu z klientem umawiać się na konkretną pozycję a nie stronę.

Indywidualna ilość fraz dla każdego zestawu premium jest obecnie chyba najbardziej pożądaną przez użytkowników funkcją i postaramy się ją w najbliższym czasie wdrożyć.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Czy jest w planach monitoring site na zasadzie grupy w której znajdują się adresy zamiast słów kluczowych.

W tabelce z raportem pozycji fraz na przełomie okresu czasu przydało by się kilka kolorów. Liczby obrazujące pozycję w danym dniu miały by kolory: czerwone spadki, zielone wzrosty, czarne bez zmian.

@barblask

Dobry pomysł, duże szanse, że takie coś powstanie ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• 3 tygodnie później...

Korzystam już z tego systemu grubo ponad 6 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony. Ma wszystko czego mi trzeba czyli analiza pozycji, aktualizacja pozycji raz na dzień, generowanie raportów (tutaj należy zwrócić uwagę na dużą liczbę opcji). Jest b. mało rzeczy do których można się przyczepić.

Polecam ;)

Mi brakuje albo nie znalazłem. Ustawiam cenę, na TOP 10 z różnymi przedziałami. Do zapłaty pokazuje mi tylko z ostatniego dnia. Nie można wprowadzić aby to jakoś liczył i dzielił na ilość dni? Powiedzmy 10 dni na pozycji wartej 50 zł, 10 na pozycji wartej 100 zł i 10 poza TOP. Wówczas mamy 50x10 + 100x10 + 0 = 1500/30 i pokazuje do zapłaty 50 zł.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności