Skocz do zawartości

E-weblink - pytanie o bezpieczeństwo

Vincent78

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Jeżeli było przepraszam ale znalazłem tylko pytania o stosunkowo młode domeny i serwisy.

Ile punktów (podzielonych pomiędzy załóżmy 6-7 fraz) mogę dać na stronę która była już katalogowana, preclowana i ma trochę konkretnych linków (w Yahoo z półtora tysiąca BL).

Póki co testuję 20k punktów - zastanawiam się o ile jeszcze moge to bezpiecznie zwiększyć (niekoniecznie jednorazowo).

Pozdrawiam

V

no to nie można powiedzieć jednoznacznie ile PKT , są storny którym wystarczy 5 tys PKT zeby byc w TOP inne potrzebują 200 lub więcej , wszystko zależy od wielu czynników które zawsze są najważniejsze - wiek domeny, długość pozycjonowania , ciężkość frazy

mój przepis jest następujący , jajpierw katalogujemy i preclu jemy , katalogi i precle idexujemy przez e-weblinka , dopiero jak juz osiągniemy stabilne pozycje i faktycznie nam bedzie brakowało wówczas dopalamy już e-weblinkiem

można ominąc preclowanie i katalogowania ale jest to taka jazda z adrenaliną chociaz ostatnio to już granica się zatarła

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności