Skocz do zawartości

www.blog-bankowy.pl

bban

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Proszę o ocenę mojego bloga o bankowości. Starałem się zrobić funkcjonalną, dobrze zoptymalizowaną witrynę na której będą zamieszczane artykuły z dziedzin finansów. Jak mi się to udało - do oceny pozostawiam Wam, szanowni koledzy. Proszę o konstruktywną krytykę ;)

PS. Jeżeli ktoś chciałby dodać swoje artykuły, komentarze itp... serdecznie zapraszam!

Zapraszam na blog bankowy!

też mi się szablon podoba, ale jego cena już nie:/ Brak adsense też mnie zdziwił. Może kolega nastawia się tylko na PP

@harley7 o co chodzi z tym blogiem dla kobiet z Twojej stopki? To taki chłyt martetindody?

Bardzo dziękuję wszystkim za wypowiedzi

tomekg: warta nie warta kwestia względna, dla mnie warta ;) ale chyba nie 100$ a 70$.

harley7: "można dostać lepsze" - podziel się informacją gdzie, bardzo chętnie zakupię do nowego bloga ;) Co do kursów walut to jest wtyczka do WordPress.

Lis: AdSense będzie, ale muszę znaleźć chwile czasu na zabawę z tym a powiem szczerze że jestem nieco leniwy (nawet konta tam nie mam).

Jeszcze raz dziękuję wszystkim i zapraszam do wypowiedzi na blogu.

Zapraszam na blog bankowy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności