Skocz do zawartości

Long tail - dużo treści, linkowanie podstron; coś jeszcze?

bban

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Swoją przygodę z pozycjonowaniem dopiero rozpoczynam. Chciałem zapytać o poprawność optymalizacji mojej strony: blog bankowy. Chciałbym iść z pozycjonowaniem w kierunku "long tail". Jeżeli dobrze rozumiem w tym wypadku najważniejsza jest spora ilość materiałów na stronie oraz linkowanie podstron. Tam zamierzam rozpocząć, czy jest coś o czym jeszcze powinienem pamiętać? Jeżeli ktoś chciałby zamieścić swój artykuł to zapraszam(z tego co już się dowiedziałem to "content is king" ;) - więc chyba nigdy go nie za wiele).

Zapraszam na blog bankowy!

może porwij się na coś innego ;) niż finanse , tak na początek , bo to dość trudny temat a i długi ogon też jest obstawiony w tym przypadku , także urobisz się a efektów długo nie będzie

blog masz postawiony na wp . to już dużo tu nie wymyślisz ..

a co do samego ogona dobrze rozumiesz treść to podstawa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności