Skocz do zawartości

<meta name="revisit-after" content="2 days

MaRvEL

Rekomendowane odpowiedzi

powinieneś się zdecydować albo index, follow albo all. Ja już nie moge patrzeć na strony które mają tak wpisany znacznik. Normalnie bardzo chciałbym mieć taką sygnaturke jak Kill Bill tylko że zamiast napisu DIV DIV CSS ? napis:

<meta name="robots" content="index, follow, all" />

Pozdrawiam

a ja apeluje o to samo. bo jak ktos widzi taki temat to juz mu sie flaki przewracaja szczegolnie ze jest o tym w chu... w archiwum. dlatego taki watek jest do niczego. zreszta zwroccie uwage na odp... zadna nie jest poparta niczym konkretnym ani niczego nie mowi. bo np jak ja sie kogos pytam ile to 2+2 a on mowi mi ze 4 bo 4 i juz to ja mam gdzies taka odp. a te odp wynikaja wlasnie przez to maglowanie w kolko tego samego. i nikomu nie chce po raz n odpowiadac calym zdaniem i wyczerpujaco na te samo pytanie na ktore juz odp kilka razy...

panowie no ....!

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności