Skocz do zawartości

[Sprzedam punkty] [Kupię punkty]

Irek

Rekomendowane odpowiedzi

Przypominam piszącym [sprzedam punkty] lub [Kupię punkty] w tytule swoich ogłoszeń że jakiś czas temu został zmieniony regulamin działu ogłoszeń i zleceń https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry463791

W nowym regulaminie nie ma już tagów [sprzedam punkty] i [Kupię punkty], teraz piszemy [sprzedam] i [Kupię].

Po jakimś czasie (tydzień?) takie ogłoszenia będą przenoszone do kosza.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

A czy to jest różnica:

[Kupię punkty] gotlink.pl

[Kupię] punkty gotlink.pl

O estetykę chodzi?

// Oczywiście nie mam nic do tego. Ale równie dobrze mogłoby być bez nawiasu czyli: Sprzedam / Kupię.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Z tego co się orientuje na przestrzeni roku była dwu lub trzykrotna zmiana tagu [Kupię]punkty na [Kupie punkty] i na odwrót.
Zanim coś napiszesz to radzę sprawdzić.

Jednak mogło być równie dobrze bez tagów.
Mogłoby być na 100 różnych sposobów ale jest z takimi a nie innymi tagami i nie rozumiem o co ta dyskusja i do czego ma prowadzić?

Po prostu nudzę się
To zajmij się nakłanianiem forumowiczów do zmniejszenia ilości picia piwa i przekazania ich równowartości na konto Fundacji :)

A mnie to dziwi co to za różnica czy dam tag [kupie punkty] czy [kupie] - oba znaczą to samo więc po co takie restrykcje? Czy nie lepiej by było gdyby w regulaminie był po prostu zapis że ma być w tytule tag informujący o tym czy dana osoba chce kupić/sprzedać punkty... ?

Ogólnie według mnie jest to lekka przesada aby usuwać komuś temat tylko z powodu tagu który i tak będzie oznaczał to samo...

Tak ciężko napisać zgodnie z regulaminem?

Gdyby z każdą zmianą regulaminu było jakieś powiadomienie użytkowników to nie ma problemu :) Większość osób których posty zamierzasz usuwać za tydzień(?) zapewne nawet nie będą wiedziały że regulamin się zmienił...

nie rozumiem o co ta dyskusja i do czego ma prowadzić?
Mamy demokracje a więc dyskusje i wyrażanie swojego zdania jest jak najbardziej wskazane ;)

A i żeby nie było właśnie skorzystałem z przysługującego mi prawa, nie krzyczeć ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Gdyby z każdą zmianą regulaminu było jakieś powiadomienie użytkowników to nie ma problemu
Proponuję sprawdzić zanim coś napiszesz.
Większość osób których posty zamierzasz usuwać za tydzień(?) zapewne nawet nie będą wiedziały że regulamin się zmienił...
Równie dobrze mogę napisać że większość tych osób już przeczytała ten temat.

Proponuję sprawdzić zanim coś napiszesz.
A bardziej konkretnie :)? Na stronie głównej nie widzę informacji o tym że zmienił się regulamin, żadnego PW ani emaila nie dostałem więc skąd mam wiedzieć że zmienił się regulamin? Dzisiaj przez przypadek wpadłem na ten temat...
Równie dobrze mogę napisać że większość tych osób już przeczytała ten temat.

no jasne że możesz ;) Ale akurat tego żaden z nas nie wie ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Proponuję poprawić, to co jest nad spisem ogłoszeń w tym dziale.

Obecnie jest:

Regulamin wycinek

Za nie przestrzeganie regulaminu 2 dni odpoczynku od postowania

Ogłoszenia muszą zawierać dane identyfikacyjne i precyzyjny opis. Minimum kontaktu to email, firmy zobowiązane są do podania pełnych danych (Nazwa, adres, nip). Obowiązkowe jest używanie ‘tagów’ :[zlece], [sprzedam] itd.

UWAGA będą kasowane ogłoszenia nie spełniające regulaminu proszę nie pisać do Moderatorów w sprawie usunięcia ogłoszenia do kosza!

Pełny regulamin: tu

na (moja propozycja):

Regulamin wycinek

Za nie przestrzeganie regulaminu 2 dni odpoczynku od postowania

Ogłoszenia muszą:

1. zawierać dane identyfikacyjne i precyzyjny opis.

2. Minimum kontaktu to email.

3. Firmy zobowiązane są do podania pełnych danych (Nazwa, adres, nip).

4. Obowiązkowe jest używanie tagów :[zlece], [sprzedam] itd. <uwaga zmiana>

UWAGA będą kasowane ogłoszenia nie spełniające regulaminu proszę nie pisać do Moderatorów w sprawie usunięcia ogłoszenia do kosza!

Pełny regulamin: tu

Tekst pisany ciągiem jest mniej czytelny, nie rzuca się w oczy, a przede wszystkim wypunktowując, osoba może łatwo prześledzić czy spełnia wszystkie podstawowe punkty.

Kolejna sprawa, łatwo zaznaczyć zmianę przy którymś z elementów - proponuję wyrazistym czerwonym, pogrubionym kolorem.

Wydawać się to może niewiele, ale zapewniam, że dzięki temu będzie znacznie, więcej poprawnie pisanych tematów.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności