Skocz do zawartości

Za duzo zarabiam. Mam sie martwic?

sanczer

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że to nie jest prawidłowość ale moim zdaniem im gorsza zawartość strony tym wyższy ctr czyli tym chętnie reklamy są klikane bo goście nie znajdują tego czego szukali, do tego dobrze ustawione reklamy i po prostu przez nie wychodzą. Użytkownicy którzy znaleźli informację którą szukali mają dwa wyjścia, jeśli informacja była nie pełna szukać dalej na jej temat (i tutaj kłania się jak najlepsza tematyczność) np poprzez klikniecie w as i drugą to usatysfakcjonowani opuszczają stronę (bez kliknięć).

Na wstępie gratuluje nonkonformizmu ;)

Możesz mieć stronę-poradnik, opisujesz istotę rzeczy, ale nie masz na stronie odpowiedniego produktu rozwiązującego problemy użytkownika.

Słowa i treść strony dobierasz tak, żeby wskazywały na te lepsze rozwiązania, a wtedy reklamy będą trafne i poprowadzą użytkownika jak za rączke już do konkretnego reklamodawcy.

I tu będzie spory CTR, przy właśnie dobrej treści ;)

Ale o tym napisałem:

Użytkownicy którzy znaleźli informację którą szukali mają dwa wyjścia, jeśli informacja była nie pełna szukać dalej na jej temat (i tutaj kłania się jak najlepsza tematyczność) np poprzez klikniecie w as

1. Nie ukrywam, ze jak wiekszosc z nas chcialem zarobic na stronie. Mam na niej wiele linkow do powaznych stron traktujacych o mojej tematyce (bezposrednio do artykulow). Sa tez opisy, artykuly, ale mimo ze dlugie i obszerne, to lakoniczne. Tematyka akurat jest taka, ze nie moge polecac komus zadnych rozwiazan, zeby potem nie bylo, ze ktos sie na mnie powolal.

2. Strone reklamowalem i chyba jeszcze bede reklamowal w AdWords - mozna tak? AdSense i AdWords jednoczesnie z i do tej samej strony?

3. Z innej beczki - Co to jest MFA ???

4. Na jaki adres walic do google, zeby sprawdzili? A co jak im powiem zeby sprawdzili, oni sprawdza i cos nie w porzadku wyjdzie? Nie dostane bana?

Dzieki Wam wielkie za odpowiedzi. Jak cos to piszcie na priwa na poczatku marca - powiem czy dostalem kase, czy wszystko ok. Jesli bedzie ok, to moze ktos pomoze mi prowadzic ta strone (tak, to tylko strona, to nie serwis, nie portal, nie ma nawet forum) i sie podzielimy. Ja nie jestem mocny (totalnie zielony tak naprawde) w php, a i czasu malo...

Kredyty i pożyczki gotówkowe i hipoteczne; sms +48 662 107 027, pamil@vp.pl

2. Strone reklamowalem i chyba jeszcze bede reklamowal w AdWords - mozna tak? AdSense i AdWords jednoczesnie z i do tej samej strony?

Z tego, co ja słyszałem, za to można wylecieć.

https://zarabianie-na-blogu.pl/google-elimi...-konta-adsense/

No tak, ale to jest o stronach robionych specjalnie pod adsense. A jak masz normalna tresc, to chyba mozna reklamowac w AdWords. Przeciez wiekszosc popularnych stron sie reklamuje w AdWords i maja tez u siebie AdSense.

Jak w koncu jest? Ktos robi jedno i drugie od dluzszego czasu?

Kredyty i pożyczki gotówkowe i hipoteczne; sms +48 662 107 027, pamil@vp.pl

Sprawdzą... bez PW do Ciebie
Sprawdzają cały czas, ale nie odpiszą na bank czy strona jest zgodna z regulaminem. Przyjdzie tylko e-mail z automatu.
A jak masz normalna tresc, to chyba mozna reklamowac w AdWords.
Tak! Na 100% można.

Jeżeli wrzucasz stronę do AdWords to możesz być pewny, że zostanie ona dokładnie sprawdzona więc conajmniej kiepskim pomysłem jest reklamowanie strony MFA w AdWords gdyż zwiększasz swoje szanse na bana konta AdSense.

Jeżeli strona jest wporządku i reklamy umieszczone zgodnie z regulaminem to możesz śmiało reklamować się w AdWords.

Wysłałem Ci PW :)

logo-stat4seo-blue-small.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności