Skocz do zawartości

cpmprofit - kilka pytań

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

Próbował się ktoś ostatnio zalogować do swojego konta na cpm. Ja za nic nie mogę - za każdym razem wyskakiwał komunikat, że wprowadzam błędne hasło. Korzystam z opcji przypomnienia, mail z linkiem resetującym dochodzi z ogromnym opóźnieniem. A gdy już skorzystam i kliknę w link, który przysłali pojawia się komunikat, ze nowe hasło zostało wysłane - problem w tym, że mail z hasłem nie dochodzi albo nie chce dojść.

Pytam czy ktoś ma podobne problemy i czy z firmą można się skontaktować mailowo w celu wyjaśnienia tej sprawy ? Posiada ktoś jakiś adres ?

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem, czy to dlatego nie chce Ci system zmienić hasła, ale ostatnio CPMProfit zmieniło wszystkim użytkownikom hasła na losowe i wysłało je na maila - w panelu użytkownika nie da się ich zmienić.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Jeśli Twoje strony przekroczą 5 mln odsłon (łącznie) miesięcznie możesz się ubiegać o konto premium, podobnie jeśli Twoje subdomeny generują ponad 1 mln odsłon.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Sprawdz firme ktora mam w stopce, tez placi za wyswietlenia i to znacznie wiecej w efekcie koncowym. Inny rodzaj reklamy, na kase czeka sie troche dluzej ale wyplacaja, stawki zalezne od kraju z ktorego sa wejscia, jedna z najlepszych firm na niemieckim rynku. Odrzucaja strony niezgodne z ich regulaminem (warez itp.)

https://www.ebooki24.org - ebooki, audiobooki oraz kursy internetowe, płatne i darmowe.

Cytaty motywacyjne - https://cytaty.ebooki24.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności