Skocz do zawartości

Co dla firmy?

KNS

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli masz na myśli zainstalowanie swl'a na swojej stronie firmowej - podpięcie pod nią skryptu no to jest to tragiczny pomysł.

1) 10 site'u to jest nic, przy stronach robionych z myślą o swl'ach site jest liczony w tysiącach. Tak więc skoro 'nic' nie dajesz do systemu to też nic z niego nie otrzymasz.

2) Na stronach której pozycjonujemy nie instalujemy żadnych skryptów swli i innych tego typu 'bajerów', pomijam już fakt jak bardzo szpeci to samą stronę ale też naraża na filtry i inne ciekawe zjawiska oferowany w długim menu wielkiego G.

3) Jasno widać, że opozycjonowaniu zbyt wiele nie wiesz... jeżeli masz jakiś tam porządny zysk i chcesz mieć faktycznie ruch na stronie to może lepiej będzie zlecić komuś pozycjonowanie? Jeżeli nie to musisz zacząć od działu dla początkujących a nie brać się za swl'e... (swl to dodatek a nie podstawa pozycjonowania)

4) Co do samego wyboru swl'a to jak obeznasz się z tym wszystkim co jest na forum to będziesz sam doskonale wiedział co Ci jest potrzebne, każdy swl 'coś daje', a co? to zależy od Ciebie

Pozdrawiam

Będę ją regularnie katalogował i tutaj nasuwa się pytanie, jaki SWL wybrać?

myslenie o systemie zostaw sobie na potem, na jakies 3 miesiące potem...

może się okazać, że nie będziesz musiał mysleć nad tym, bo strona poradzi sobie doskonale tylko dzięki katalogom i preclom...

zamisat mysleć zabierz się za dorobienie do niej kilku strona powiazanych tematycznie

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zleć lepiej pozycjonowanie komuś. Podpina nie swl na pozycjonowanej stronie nie jest dobrym pomysłem a budowa własnego zaplecza aby wypozycjonować ta stronę może przewyższyć koszty jakie wydasz pozycjonerowi. No i jak mniemam wiedzy jak pozycjonowac skutecznie też nie masz za wielkiej.

Wszystko przemawia za tym abyś to komuś zlecił.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Cześć.

Mam stronę firmy, która zajmuje się przeglądami urządzeń dźwigowych.

Będę ją regularnie katalogował i tutaj nasuwa się pytanie, jaki SWL wybrać?

Site nie będzie duży, około 10 podstron.

Myślałem na gotlinkiem...

Pod taka tematykę to pewnie optymalizacją i kilkoma linkami z katalogów będziesz w topie.

Nie wiem czy warto zlecić komuś pozycjonowanie za 200zł miesięcznie, żeby wypozycjonował stronę na top10 pod słowa, gdzie jest 200k konkurencji...

Katalogowanie ręczne, artykuły do preceli i linki z tematycznych stron i pytam co jeszcze, bo nie wiem czy to wystarczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności