Skocz do zawartości

polskie znaki w tytule

Arkadiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chcialem zapytac, dlaczego jak mam w tytule strony "w górach", to google widzi jakies kwadraty? Przeciez mam w tagach polskie kodowanie. Mozna jakos to zmienic (zeby bylo ok)?

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Jeśli chodzi o wyniki wyszukiwania to wszystko jest ok. U mnie normalnie wyświetla.

Ale i tak masz coś nie tak w kodzie

<META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2">

<META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2">

<HTML><HEAD>

Dziwne... faktycznie mailem dwie pozycje kodowania, jedna usunalem... ale i tak mam dwie (jedna na poczatku i druga dalej). O co come on?

A co do kwadratow, to dzieje sie tak, jak np dodaje strone do dmozu albo sprawdzam, ktore miejsce strona ma w google w jakims tam slowie kluczowym.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności